Likee, de grootste rivaal van TikTok, werkt samen met Believe Digital en brengt een bibliotheek met miljoenen nummers naar gebruikers

(Photo: Business Wire)

SINGAPORE--()--Gebruikers van Likee – de razend populaire korte video-app – kunnen nog meer zingen en dansen dankzij de aankondiging van een samenwerking met Believe Digital, een van de grootste muziekserviceproviders ter wereld. Geïnkt op 28 juni, geeft de nieuwe samenwerking app-gebruikers toegang tot een bibliotheek met miljoenen nummers.

Ontwikkeld door BIGO Technology en uitgebracht in 2017, is Likee een toonaangevend wereldwijd platform in Singapore voor het bekijken en maken van korte mobiele video’s. Het biedt geavanceerde video-opname- en bewerkingstools, met meer dan 2.000 speciale effecten beschikbaar. Het moedigt ook verbinding en gesprek tussen gebruikers aan door het kijken en interacties te gamificeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yinan Zhu
Global PR Manager at Likee
zhuyinan@bigo.sg

Contacts

Yinan Zhu
Global PR Manager at Likee
zhuyinan@bigo.sg