Europese Fintech myPOS introduceert metalen kaart voor het MKB

myPOS Visa Platinum Cards (Graphic: Business Wire)

LONDEN--()--Het Europese bedrijf, myPOS, gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare betalingstechnologie aan kmo’s, heeft een nieuwe serie premiumkaarten voor zijn klanten gelanceerd: de myPOS Visa Platinum Metal Card en myPOS Visa Platinum Silver & Gold Card. Het aanbod omvat een reeks voordelen, zoals een LoungeKey-pas voor meer dan 1000 luchthavenlounges op de luchthaven wereldwijd, 0,1% cashback op alle aankopen, 10 of 15% cashback voor elke aankoop in de myPOS-onlinewinkel en fysieke myPOS-winkels in Europa, gratis geldopnames op maandelijkse basis, gratis levering en heruitgifte en meer.

Christo Georgiev, oprichter van myPOS, zei: “Momenteel zijn de Metal-kaarten alleen beschikbaar voor individuele klanten. Samen met Visa pionieren we deze ruimte door de eerste metalen kaart aan te bieden voor bedrijven in Europa. ”

De myPOS Visa Platinum Silver, Gold en Metal-kaarten worden in Europa aangeboden aan alle handelaren die het myPOS-platform gebruiken voor een maandelijks of jaarlijks abonnement en komen bovenop het huidige visitekaartje van myPOS. De metalen Platinum Visa-kaart zal worden aangeboden aan micro- en kleine handelaren – dit onderscheidt het myPOS-aanbod in Europa waar prestigieuze metalen kaarten doorgaans voornamelijk aan individuele consumenten worden aangeboden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Irina Stefanova, PR manager
Email: pr@myPOS.com
Phone: +44 20 3129 3086

Contacts

Irina Stefanova, PR manager
Email: pr@myPOS.com
Phone: +44 20 3129 3086