One Peak sluit € 443 miljoen groeifonds om Europa’s meest veelbelovende technologiebedrijven te steunen

LONDEN--()--One Peak, een toonaangevende technologie-investeerder voor groeifasebedrijven in Europa, kondigt vandaag de sluiting aan van One Peak Growth II met een vaste cap van € 443 miljoen ($ 507 miljoen). Het fonds was aanzienlijk overtekend en sloot bij de opwaarts herziene hard-cap, waardoor het beheerde vermogen van de onderneming op c kwam. € 700 miljoen. De fondsenwerving is gelanceerd in Q1 2020 en gesloten in Q2 2020.

One Peak, opgericht door Humbert de Liedekerke en David Klein in 2014, richt zich voornamelijk op aanzienlijke minderheidsinvesteringen in bewezen, snelgroeiende Europese technologiebedrijven met wereldwijde ambities. Het bedrijf werkt samen met de beste ondernemers van Europa bij het opschalen van hun bedrijven door middel van groeikapitaal, operationele expertise via het team voor waardecreatie en toegang tot zijn uitgebreide netwerk van relaties. Het belangrijkste doel van One Peak is om Europese oprichters te helpen innovatieve bedrijven om te vormen tot duurzame, categoriebepalende leiders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Humbert de Liedekerke
pr@onepeakpartners.com

Contacts

Humbert de Liedekerke
pr@onepeakpartners.com