Grupo Halcón, een toonaangevende producent van keramische tegels, kondigt verdere details aan van zijn groeiplan, inclusief projecten met een totale investering van € 35 miljoen tegen 2021

CASTELLÓN, Spanje--()--Grupo Halcón, een in Spanje gevestigde, wereldleider in keramische tegels, benadrukt de lancering van drie projecten, integrale componenten van het groeiplan van de Groep dat in februari werd aangekondigd op Cevisama, de keramische tegelshow in Spanje, productiemogelijkheden uitbreiden, logistieke diensten optimaliseren en eigentijdse showrooms introduceren. Met deze projecten wordt in de periode 2020-2021 in totaal € 35 miljoen geïnvesteerd.

Een nieuwe, ultramoderne lijn, toegevoegd aan de vestiging van de Groep in Alcora (Castellón), zal het productassortiment uitbreiden met een grotere verscheidenheid aan maten en gepolijste afwerkingen. De nieuwe lijn voegt 4 miljoen vierkante meter capaciteit toe en vergroot de operationele voetafdruk van de Groep tot vijftien lijnen met als doel om er in 2022 nog een toe te voegen.

Een nieuw logistiek centrum, een faciliteit van 160.000 vierkante meter in Onda (Castellón), zal de consolidatie en optimalisatie van opslag- en distributieactiviteiten vergemakkelijken. De nieuwe faciliteit zal aangewezen gebieden omvatten voor overdekte opslag en voorbereiding van ladingen voor grote en kleine hoeveelheden (“picking”).

Twee nieuwe showrooms, één voor elk van de merken Emotion en Halcón, zullen worden gevestigd in de fabriek van de Groep in Alcora (Castellón). De moderne showrooms zullen nieuwe, trendy ontwerpen tonen over een totale oppervlakte van 1.400 vierkante meter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Francois Brendel
Grupo Halcón
+33 6 83 49 29 71
fbrendel@falconph.com

Contacts

Francois Brendel
Grupo Halcón
+33 6 83 49 29 71
fbrendel@falconph.com