De Algemene Autoriteit voor Militaire Industrie in Saudi-Arabië kondigt vanaf maart 2022 een volledig geïntegreerde defensieshow aan

Elke twee jaar zal de ‘World Defense Show’ de nieuwste innovaties op het gebied van interoperabiliteit bevatten voor lucht, land, zee, veiligheid en satellietverdedigingssystemen

His Excellency Ahmad Al Ohali, Governor of GAMI (Photo: AETOSWire)

RIYADH, Saudi-Arabië--()--Vandaag kondigde de Algemene Autoriteit voor Militaire Industrieën van het Koninkrijk Saudi-Arabië (GAMI) de lancering van de ‘World Defense Show’ aan. De show zal centraal staan in het wereldwijde circuit van de defensieshow en biedt exposanten en bezoekers de mogelijkheid om deel te nemen aan de eerste echt geïntegreerde defensieshow van Saoedi-Arabië.

World Defence Show, opgericht door GAMI, is gericht op interoperabiliteit tussen lucht, land, zee, innovatieve beveiligingstechnologieën en satellietverdedigingssystemen. Het inaugurele evenement vindt plaats tussen 6 en 9 maart 2022 en wordt dan tweejaarlijks gehouden in de hoofdstad van Saoedi-Arabië, Riyadh.

Tijdens een virtuele persconferentie die werd bijgewoond door internationale defensiebedrijven, verklaarde GAMI’s gouverneur, Zijne Excellentie Ahmad Al Ohali: “Nu technologie de snelheid versnelt waarmee de wereldwijde defensie-industrie evolueert, worden overwegingen op defensiegebied steeds complexer. Er is behoefte aan een platform dat de defensiegemeenschap in staat stelt om samen te komen en gezamenlijk de grote kansen en uitdagingen te overwegen waarmee we allemaal worden geconfronteerd. Daarom lanceren we World Defense Show, een innovatief platform dat, door middel van zowel live als virtuele demonstraties, de mogelijkheden laat zien die interoperabiliteit kan bieden in alle vijf defensiedomeinen: lucht, land, zee, veiligheid en satelliet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yara Abifaker, +971544285342
yara.abifaker@finsbury.com

Contacts

Yara Abifaker, +971544285342
yara.abifaker@finsbury.com