Croma Pharma GmbH breidt het portfolio uit met de komst van pure HA

Hyaluronzuur zonder toevoegingen

pure HA - Fiole (Photo: Business Wire)

LEOBENDORF, Oostenrijk--()--Croma helpt klanten in hun dagelijks werk door uitbreiding van het productportfolio. Met pure HA ontwikkelde Croma een hooggeconcentreerd, vloeibaar gezichtsmasker in een minimalistische formule, bestaande uit 1,8% puur hyaluronzuur. Het verzacht, voedt en revitaliseert de huid door het boosten van de natuurlijke hydratatie. Het bevat ingrediënten die normaliter worden gebruikt voor medische en esthetische toepassingen. Croma maakt het mogelijk deze hoge farmaceutische kwaliteit hyaluronzuur thuis te gebruiken. Puur en zonder toevoegingen.

Met pure HA hebben we een skincare product ontwikkeld op basis van hyaluronzuur volgens de hoge standaarden doorgaans gebruikt in medische hulpmiddelen. Het is een natuurlijke verbreding van het al bestaande hyaluronzuurportfolio en het onderstreept de claim van Croma’s expertise in hyaluronzuur” aldus Andreas Prinz, directeur en eigenaar van Croma.

De zijdezachte, lichtgewichte textuur is geschikt voor alle huidtypes. Met pure HA voelt de huid zich gevoed en stralend. Pure HA wordt uitgebracht in een steriele, professionele glazen container waardoor het mogelijk wordt de farmaceutische kwaliteit nu thuis te gebruiken.

Over hyaluronzuur

Hyaluronzuur is het meest essentiële ingrediënt in huidverzorging. Het revitaliseert en versterkt de natuurlijke vochtbalans. Het verbetert de elasticiteit, houdt vocht vast en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Over Croma Pharma GmbH

Het in 1976 opgerichte familiebedrijf heeft zich gericht op de industriële productie van voorgevulde spuiten met hyaluronzuur die gebruikt worden voor cosmetische, oogheelkundige en orthopedische toepassingen. Op dit moment zijn er 12 internationale vestigingen en zijn de producten verkrijgbaar in meer dan 70 landen. Croma focust zich op eigen merk producten binnen de minimaal invasieve behandelingen. Naast het uitgebreide fillerportfolio uit eigen productie, brengt Croma ook PDO draden, PRP en innovatieve skincare producten naar zijn strategische markten.

Contacts

Croma Pharma GmbH
Stefanie Höhn
Global Director Communications
Cromazeile 2
A-2100 Leobendorf
Phone:+43676 846868 190
Mail: stefaniehoehn@croma.at
Web: www.croma.at

Contacts

Croma Pharma GmbH
Stefanie Höhn
Global Director Communications
Cromazeile 2
A-2100 Leobendorf
Phone:+43676 846868 190
Mail: stefaniehoehn@croma.at
Web: www.croma.at