rf IDEAS en Ricoh vereenvoudigen veilige toegang tot multifunctionele printers

WAVE ID® Ricoh Universal SOP Reader (Photo: Business Wire)

ROLLING MEADOWS, Ill.--()--rf IDEAS, een toonaangevende fabrikant van legitimelezers voor authenticatie en logische toegang, kondigde vandaag met Ricoh de integratie aan van zijn WAVE ID® Plus-kaartlezertechnologie met dubbele frequentie en Ricoh’s Smart Operation Panel (SOP), Gen 2.5. De nieuwe WAVE ID Ricoh Universal SOP Reader is de meest innovatieve lezer voor veilige pull-printtoepassingen met Ricoh multifunctionele printers.

rf IDEAS en Ricoh hebben een bewezen staat van dienst om samen te werken om veilige werkplekoplossingen te leveren met de meest geavanceerde identificatie- en authenticatiemogelijkheden. “Nu we ons wereldwijde partnerschap met een leider in de grafische industrie voortzetten, zijn we verheugd dat Ricoh rf IDEAS heeft gekozen om een innovatief referentie-lezerontwerp te ontwikkelen dat kan worden aangesloten op zijn multifunctionele A3-apparaten”, aldus Tod Besse, senior vice-president van Global Sales en Marketing bij rf IDEAS.

De nieuwe WAVE ID-inloglezer heeft een speciaal ontworpen behuizing die binnen enkele seconden vastklikt op het Smart Operation Panel, zonder dat er externe kabels of uitbreidingen nodig zijn, wat de gestroomlijnde esthetiek van het paneel aanvult. Geautoriseerde gebruikers tikken eenvoudig op hun werknemersgegevens om toegang te krijgen tot de eenvoudige maar krachtige bediening van Ricoh’s multifunctionele printers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Flynn
E: Marketing@rfIDEAS.com

Contacts

Megan Flynn
E: Marketing@rfIDEAS.com