Skilling lanceert MT4

Skilling lanceert MT4 (Photo: Business Wire)

NICOSIA, Cyprus--()--Forex en CFD online handelsplatform Skilling bereikte dit jaar opnieuw een belangrijke mijlpaal met de integratie en lancering van handelsplatform MetaTrader 4 (MT4).

Skilling, opgericht in 2016, introduceerde hun eigen handelsplatform in 2018 en in januari 2020 kondigden ze de lancering aan van de eerste naadloze integratie in de branche met Spotware's cTrader. Met de verwerving van de FSA Seychellen-licentie eerder dit jaar, kan Skilling nu MT4 aanbieden aan haar huidige en nieuwe klanten op mondiaal niveau.

“We hebben onvermoeibaar gewerkt aan de lancering van de bekende MetaTrader 4, ook wel bekend als MT4, het elektronische handelsplatform dat veel wordt gebruikt door online valutahandelaren. Vandaag zijn we er trots op dat we onze geavanceerde handelaren eindelijk een zeer aanpasbaar platform kunnen aanbieden met veel geavanceerde tools en functies, zoals MQL4-scripttaal en een geavanceerd kaartpakket ”, aldus André Lavold, CEO van Skilling Group. "Gecombineerd met onze concurrerende en transparante prijzen en ons meertalige en proactieve ondersteuningsteam, zijn we meer dan ooit bereid om handelaren op alle niveaus internationaal een uitstekende handelservaring te bieden."

69% van de particuliere beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD's bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te lopen uw geld te verliezen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Skilling Group
Pavel Spirin, Chief Commercial Officer
marketing@skilling.com

Contacts

Skilling Group
Pavel Spirin, Chief Commercial Officer
marketing@skilling.com