Urethrale strictuurbehandeling door hybride celtherapie, verleend Japans octrooi

De pijnloze en eenvoudige dagbehandeling maakt de Bees-Haus-techniek geschikt voor wereldwijd bereik

Biomaterial research facility of JBM in Tokyo, where improvised scaffolds for regenerative medicine applications like Bees-haus, implants and medical devices are developed. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Behandeling van vernauwing van de mannelijke urethra met de eigen mondslijmvliescellen van de patiënt, ingekapseld in een polymeersteiger als drager, is in Japan gepatenteerd. Een langere periode van verlichting bij patiënten die de ziekte terugkeerden na eerdere conventionele behandelingen, is gemeld door deze methode genaamd “Bees-Haus” (Buccaal epitheel uitgebreid en ingekapseld in de steigerhybride benadering van urethrale strictuur; https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/iju.13852).

Urethra, een buisvormige doorgang om de urine te laten uit urineblaas, wanneer aangetast door vernauwing of vernauwing van de lumen, veroorzaakt moeilijkheden bij het plassen urine, urineretentie en pijn tijdens mictie. Behandelingen omvatten dilatatie met ballon of urethrotomie onder endoscopie in vroege stadia en chirurgische urethroplastiek onder algemene anesthesie met gebruikmaking van het autologe orale / buccale weefseltransplantaat van de patiënt bij ernstige ziekte of vernauwing van het lange segment. Na een operatie passeren patiënten een tijdje urine via katheterafvoer en complicaties zoals strictuurherhaling, urineweginfectie, impotentie, seksuele disfunctie en incontinentie zijn gemeld (Gallegos & Santucci F1000Res.2016; 5-2913 & Barbagli et al. Europese supplementen voor urologie 2016; 15-1).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Queries to:
GN Corporation Ltd.
Samuel JK Abraham
info@gncorporation.com

Contacts

Queries to:
GN Corporation Ltd.
Samuel JK Abraham
info@gncorporation.com