Titomic benoemt dr. Andreas Schwer, wereldwijde defensiespecialist tot voorzitter

MELBOURNE, Australië--()--De inaugurele CEO van Saudi Arabian Military Industries (SAMI), dr. Andreas Schwer, is benoemd tot voorzitter van het in Melbourne gevestigde industriële schaalbedrijf voor additieve productie, Titomic (ASX: TTT) www.titomic. com.

Dr. Schwer, die een 25-jarige carrière in de wereldwijde defensie-, productie- en ruimtevaartsector heeft opgebouwd, zal onmiddellijk beginnen met een schat aan ervaring in Titomic. Het nieuws komt slechts enkele dagen nadat Titomic de benoeming van de heer Dag W.R. Stromme, een voormalig directeur van Morgan Stanley, en de heer Humphrey Nolan, een ervaren leider in de wereldwijde industriële en distributie-industrie, heeft aangekondigd.

Als eerste CEO van SAMI, dat in 2017 werd opgericht, leidde Dr. Schwer deze greenfieldoperatie om in 2020 een multi-miljardenbedrijf te worden, alvorens onlangs af te treden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Enquires:
Ben Andrews
Titomic Limited – Media Manager
Ph: +61 3 9558 8822
investors@titomic.com

Contacts

Media Enquires:
Ben Andrews
Titomic Limited – Media Manager
Ph: +61 3 9558 8822
investors@titomic.com