FINEOS verwelkomt F&G als nieuwe klant

F&G gebruikt FINEOS Claims, een belangrijk onderdeel van FINEOS AdminSuite, het enige moderne op componenten gebaseerde groeps- en individuele kernsysteem voor leven, ongevallen en gezondheid op één technologieplatform

ATLANTA--()--FINEOS Corporation (ASX: FCL), het toonaangevende kernplatform voor levens-, ongevallen- en ziektekostenverzekeringen wereldwijd, is verheugd aan te kondigen dat het vandaag een nieuwe licentieovereenkomst met F&G heeft ondertekend. Ze zullen FINEOS-claims gebruiken in hun leven- en lijfrenteclaims.

FINEOS Claims is de toonaangevende klantgerichte, op het web gebaseerde software voor het verwerken van claims. FINEOS Claims wordt wereldwijd gebruikt door veel toonaangevende verzekeringsinstellingen en een belangrijk productonderdeel van de FINEOS AdminSuite, en ondersteunt zowel groeps- als individuele claims op het cloud-native FINEOS Platform. Het is geïmplementeerd door vervoerders van elke omvang, van kleine afdelingsschadeteams tot grote teams met duizenden gebruikers en miljoenen claims.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Victoria Jamison
Marketing Manager
FINEOS Corporation
+ 353 1 639 9767
Victoria.Jamison@FINEOS.com

Contacts

Victoria Jamison
Marketing Manager
FINEOS Corporation
+ 353 1 639 9767
Victoria.Jamison@FINEOS.com