Entersekt biedt begeleiding bij het beveiligen van het mobiele kanaal te midden van FBI-waarschuwingen

US Federal Bureau of Investigation waarschuwt dat cybercriminelen zich steeds meer richten op apps voor mobiel bankieren – dit is wat banken kunnen doen

ATLANTA & CAPE TOWN, Zuid-Afrika--()--Entersekt, een wereldwijde specialist in digitale beveiligingsoplossingen, heeft vandaag zijn bijgewerkte leidraad voor financiële instellingen vrijgegeven, Securing the Mobile Banking Channel, een witboek. Dit volgt op de waarschuwing van de FBI dat een toename van het aantal aanvallen op bankapplicaties door cybercriminelen en fraudeurs waarschijnlijk is, aangezien consumenten thuis blijven hangen tijdens de COVID-19-pandemie, meer afhankelijk worden van deze platforms. En met recent onderzoek dat wijst op een uitgesproken wantrouwen in bankcommunicatie bij bankklanten in het Verenigd Koninkrijk, is het voor financiële instellingen nog nooit zo belangrijk geweest om de beveiliging van het mobiele kanaal goed te krijgen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Entersekt
Heather Thompson, SVP marketing and communications
021 815 2800

Contacts

Entersekt
Heather Thompson, SVP marketing and communications
021 815 2800