Zo aangrijpend als een film! Aankondiging van Beppu, The Onsen Journey, een video voor de hele wereld die de geboorte van de Beppu-warmwaterbronnen weergeeft op een wonderbaarlijke locatie gedurende 2,6 miljoen jaar

Dit is het perfecte moment om de geschiedenis van Beppu Hot Springs te ervaren, wanneer een bezoek uitgesloten is.

Releasedatum: 25 juni 2020 | Online op https://youtu.be/VzbwKqLSvVw

(Graphic: Business Wire)

BEPPU, Japan--()--De toeristeneconomie van Beppu City werd getroffen door een ongekende schok toen COVID-19 zich in april van dit jaar begon te verspreiden. Nooit in onze geschiedenis hebben we bezoekers tot bijna nul zien dalen, vooral tijdens de weeklange vakanties in mei. We hebben die maanden moeizaam doorgemaakt en zijn een nieuwe fase ingegaan waarin we denken te kunnen hopen dat de COVID-19-curve is afgevlakt.

Beppu City begint te kijken naar een herstel van de vraag naar toerisme zodra de angst voor COVID-19 is weggenomen. Daartoe brengen we op 25 juni een PR-video uit, Beppu, The Onsen Journey, die niet alleen in heel Japan wordt gedeeld, maar ook over de hele wereld. De video, geregisseerd door Yuki Yusa, emeritus hoogleraar en geofysicus aan de Universiteit van Kyoto, blikt terug op 2,6 miljoen jaar geschiedenis, waarbij computergraphics en actuele beelden met elkaar verweven zijn om de geschiedenis en majesteit van de Beppu-warmwaterbronnen op wereldschaal te bekijken. Deze video is even krachtig en aangrijpend als een echte film.

We hopen dat nu, wanneer een persoonlijk bezoek aan Beppu niet mogelijk is, iedereen door het bekijken van de video kan zien hoe wonderbaarlijk gelegen Beppu is, met zijn rijkdom aan natuurlijke warmwaterbronnen, en hoe geweldig het zal zijn om te genieten die bronnen van hete bronnen maximaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Direct inquiries to:
Public Relations Office for Beppu, The Onsen Journey
Contacts: Atsuko Maruyama / Yui Matsushita
MAIL: beppu@high-light.co.jp

Contacts

Direct inquiries to:
Public Relations Office for Beppu, The Onsen Journey
Contacts: Atsuko Maruyama / Yui Matsushita
MAIL: beppu@high-light.co.jp