Deutsche Telekom en Mavenir werken samen om technologieën op webschaal te valideren voor 5G StandAlone (SA) Core

RICHARDSON, Texas--()--Mavenir, een toonaangevende end-to-end cloud-native netwerksoftwareprovider, heeft aangekondigd dat het heeft meegewerkt aan succesvolle laboratoriumtests van zijn gecontaineriseerde 5G Core-oplossing op de cloudnetwerkinfrastructuur van Deutsche Telekom.

Mavenir’s 5G Core maakt gebruik van de modernste technologie op webschaal en cloud-native principes die ondersteuning bieden voor 4G / 5G combo-core functionaliteiten.

Naast 3GPP 5G-functionaliteit was de samenwerking gericht op automatisering, on-boarding, cloud-native principes, CI / CD en andere niet-functionele gebieden zoals veerkracht, fouttolerantie en prestaties (belasting- en stresstests).

Bovendien hebben Mavenir en Deutsche Telekom samen met zijn 4G-microservices de combinatieknooppunten gevalideerd om een naadloze overdracht van 5G naar 4G te valideren op een webgenerator van de volgende generatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir PR

NA-Loren Guertin
MatterNow

EMEA-Kevin Taylor
GlobalResultsPR

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir PR

NA-Loren Guertin
MatterNow

EMEA-Kevin Taylor
GlobalResultsPR