Nieuwe Xerox Team Availability-app ondersteunt flexibele werkplekbehoeften

Uit een recent Xerox Future of Work-onderzoek blijkt dat 58% van de respondenten wijzigingen in het beleid voor telewerken plant

Knowing where and whether employees are working is critical to managing flexible work environments, where the percentage of employees sharing time between home and work locations grows. (Photo: Business Wire)

NORWALK, Conn.--()--Vandaag kondigde Xerox de lancering aan van de Team Availability App, een snel te implementeren, realtime oplossing voor organisaties die de beschikbaarheid en locatie van werknemers moeten begrijpen. Weten waar en of werknemers werken, is van cruciaal belang voor het beheer van flexibele werkomgevingen, waar het percentage werknemers dat tijd deelt tussen thuis- en werklocaties groeit.

Organisaties ondersteunen en investeren actief in technologische oplossingen voor een hybride personeelsbestand. Uit een recent wereldwijd onderzoek van Xerox in opdracht van Xerox blijkt dat 58% van de respondenten van plan is om het beleid voor thuiswerk volgend jaar te wijzigen. Deze nieuwe acceptatie van een hybride personeelsbestand heeft ook hiaten in de technologie aan het licht gebracht, waarbij bedrijven meer investeren in technologiebronnen op afstand (55%) of een hybride van bronnen op afstand en in-office (40%).

Het managen van een gedistribueerd personeelsbestand tijdens een aanhoudende pandemie biedt unieke uitdagingen die geen enkele organisatie eerder heeft meegemaakt”, zegt Joanne Collins Smee, Executive Vice President en Chief Commercial, SMB en Channel Officer, Xerox. “Organisaties moeten weten wie er beschikbaar is en waar ze betere beslissingen kunnen nemen bij het toewijzen van middelen en werk. Deze tool biedt realtime kennis aan managers met een gedistribueerde werknemerspopulatie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Sonia Panchal, Xerox, +44 (0)7713 191581, sonia.panchal@xerox.com

Contacts

Media Contact:
Sonia Panchal, Xerox, +44 (0)7713 191581, sonia.panchal@xerox.com