One Banana, de Better Banana Co., presenteert Corporate Sustainability Report

We truly believe that One Banana Makes a Difference. With the publication of its sixth Sustainability Report, One Banana reassures it’s commitment to contribute to a better world, continue and improve its position in the market, maintain competitiveness, and continue to pioneer the highest standards in the industry. (Photo: Business Wire)

CORAL GABLES, Fla.--()--One Banana publiceert zijn zesde duurzaamheidsverslag, met de resultaten van projecten, programma’s en goede praktijken die hebben bijgedragen tot het succes van de operaties en haar inspanningen om een bedrijf van wereldklasse te worden in kwaliteit, productiviteit en winstgevendheid. Zie het One Banana Sustainability Report hier.

One Banana streeft naar waarde en evenwicht in economische groei, behoud van natuurlijke hulpbronnen en het welzijn van al zijn belanghebbenden. Robert Adams, president van One Banana, zei: “We zijn er trots op dat we een derde generatie familiebedrijf zijn dat verticaal geïntegreerd is. Al onze acties worden uitgevoerd met de toewijding om onze bronnen te behouden en op verantwoorde wijze bananen en ingrediënten van de hoogste kwaliteit te produceren van onze eigen boerderijen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Javier Aguirre
Corporate Director
info@onebananas.com
(502) 2420-9600

Release Summary

One Banana publishes its 6th Sustainability Report presenting the results of the activities executed that have contributed to the company's success

Contacts

Javier Aguirre
Corporate Director
info@onebananas.com
(502) 2420-9600