Hagens Berman Sobol Shapiro LLP en Lite DePalma Greenberg LLC kondigen $21,7 miljoen schikkingen aan die van invloed zijn op individuen en instellingen die tussen augustus 2007 en mei 2010 een op de Amerikaanse dollar gebaseerd LIBOR-instrument...

CHICAGO--()--Hagens Berman Sobol Shapiro LLP en Lite DePalma Greenberg LLC kondigen $21,7 miljoen schikkingen aan die van invloed zijn op individuen en instellingen die tussen augustus 2007 en mei 2010 een op de Amerikaanse dollar gebaseerd LIBOR-instrument bezaten

Het volgende wordt vrijgegeven door Hagens Berman Sobol Shapiro LLP en Lite DePalma Greenberg LLC.

Er zijn schikkingen met Barclays, Bank of America, Citi, HSBC en JPMorgan (“Settling Defendants”) die van invloed zijn op personen en instellingen die rechtstreeks vrij verkrijgbare financiële instrumenten zijn aangegaan met Ally, American Express, Bancwest, Bank of New York , BB&T, BBVA, BMO Harris, Capital One, Fifth Third, Goldman Sachs, Harris Financial, Keycorp, M&T, Metlife, Morgan Stanley, Northern Trust, PNC, Regions, State Street, Suntrust, TD Bank, Unionbancal, US Bancorp of Wells Fargo, inclusief hun dochterondernemingen, gelieerde ondernemingen, voorgangers en opvolgers (“Financiële instellingen”). De financiële instrumenten omvatten renteswaps, rentetermijnovereenkomsten, activaswaps, collateralized schuldverplichtingen, kredietverzuimswaps, inflatieswaps, totaalrendementswaps, opties en notes met variabele rente.

De rechtszaak beweert dat de banken tijdens de financiële crisis de Amerikaanse dollar LIBOR hebben gemanipuleerd, waardoor de rente voor hun eigen winst kunstmatig is verlaagd, waardoor kopers minder rente ontvingen dan anders het geval zou zijn. De Schikkende Gedaagden ontkennen alle beweringen van wangedrag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sali Hama, Kinsella Media Shama@kinsellamedia.com | 2024500855

Contacts

Sali Hama, Kinsella Media Shama@kinsellamedia.com | 2024500855