SmartStream lanceert API voor bedrijven die snelle toegang tot referentiegegevens vereisen om de SFTR-deadline te halen

LONDEN--()--SmartStream Technologies, de leverancier van oplossingen voor financiële Transactie Lifecycle Management (TLM®), heeft vandaag de Reference Data Utility (RDU) Securities Financing Transactions Regulation (SFTR) -service uitgebreid met een API voor bedrijven die snelle toegang tot de technologie en gegevens die nodig zijn om hun uitdagingen op het gebied van referentiegegevens te beheren – essentieel voor het halen van de ESMA SFTR-rapportagedeadline van 13 juli.

Met de toevoeging van de API hebben bedrijven snel toegang tot nieuwe tools om hun SFTR-nalevingsbehoeften te beheren. Hierdoor kunnen ze de implementatietijd verkorten voor het inzetten van de belangrijkste componenten voor het verkrijgen van nauwkeurige, uitgebreide en gemakkelijk toegankelijke referentiegegevens. Belangrijk is dat bedrijven dankzij een snel onboardingproces binnen 24 uur aan de slag kunnen met de service.

De RDU SFTR-service kan eenvoudig worden geïntegreerd als een service met toegevoegde waarde in een gevestigde oplossing, of het kan het begin zijn van een controleraamwerk dat specifiek is gericht op referentiegegevens voor SFTR-verplichtingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nathan Gee, Marketing Director, SmartStream
Tel: +44 (0) 20 7898 0630
Email: nathan.gee@smartstream-stp.com
www.smartstream-stp.com

Contacts

Nathan Gee, Marketing Director, SmartStream
Tel: +44 (0) 20 7898 0630
Email: nathan.gee@smartstream-stp.com
www.smartstream-stp.com