Guidewire kondigt de nieuwste groep partners van het PartnerConnect Consulting Program Specialization aan

SAN MATEO, Californië--()--Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), het platform dat verzekeraars van P&C vertrouwen om efficiënt te engageren, innoveren en groeien, heeft vandaag aangekondigd dat twee specialisaties zijn toegekend aan twee Guidewire PartnerConnect Consulting-partners in de regio’s Amerika (AMER) en Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

De volgende PartnerConnect Consulting-partners hebben in het derde kwartaal van het fiscale jaar 2020 van Guidewire specialisaties gekregen voor de volgende Guidewire-producten:

“Felicitaties aan onze meest recente groep PartnerConnect Consulting-partners om Guidewire-specialisaties te behalen door hun bewezen diensten en expertise”, zegt Lisa Walsh, vice-president, Alliances, Guidewire Software. “We zijn zeer verheugd te erkennen dat onze partners zich inzetten om onze gezamenlijke verzekeringsklanten de hoogwaardige service te bieden die ze verdienen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melissa Cobb
Senior Public Relations Manager
Guidewire Software, Inc.
+1.650.357.5324
mcobb@guidewire.com

Contacts

Melissa Cobb
Senior Public Relations Manager
Guidewire Software, Inc.
+1.650.357.5324
mcobb@guidewire.com