IDEMIA’s MorphoWave™ technologie toont volledige interoperabiliteit aan en overtreft alle andere contactloze apparaten in NIST’s nieuwste classificatie voor contactloze vingerafdrukregistratie

  • MorphoWaveTM is praktisch net zo nauwkeurig als op aanraking gebaseerde apparaten
  • Snel en eenvoudig hygiënisch contactloos vastleggen om te matchen met bestaande contact vinger afdrukdatabases

(Photo: Business Wire)

COURBEVOIE, Frankrijk--()--IDEMIA heeft vandaag aangekondigd dat de MorphoWaveTM contactloze vingerafdruktechnologie beter presteerde dan alle andere apparaten in de National Institute of Standards en Technology (NIST) ‘s nieuwste nauwkeurigheids- en interoperabiliteitstest op alle betrokken criteria.

De belangrijkste reden voor het uitvoeren van de studie “Interoperability Assessment 2019: Contactless-to-Contact Fingerprint Capture” was om te testen hoe goed contactloze systemen werken met verouderde databases. NIST testte zes verkochte contactloze vingerafdrukscantechnologieën door te vergelijken hoe ze presteerden met conventionele aanraak gebaseerde vingerafdruk apparaten. De resultaten tonen aan dat contactloze apparaten die meerdere vingers scannen consistent een betere nauwkeurigheid bereiken dan scannen met één vinger en minder “vals-positieve” fouten maken die de afdruk van een persoon foutief matchen met die van iemand anders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR firm: Havas Paris
Hanna Sebbah
+33 (6) 63 73 30 30.
idemia@havas.com

Contacts

PR firm: Havas Paris
Hanna Sebbah
+33 (6) 63 73 30 30.
idemia@havas.com