Rajant en Velodyne Lidar ondersteunen Portwide Autonomy voor DGWorld’s ITV’s in de grootste haven van DP World

M2M Wireless en Lidar Integral to Jebel Ali Port Automation door DGWorld

Velodyne’s Puck(TM) 3D lidar sensors and Rajant's M2M Kinetic Mesh BreadCrumb(R) wireless nodes are vital to enable DGWorld to deliver and integrate autonomous technology into the existing internal terminal vehicle fleet at DP World's Jebel Ali Port. (Photo: Business Wire)

SAN JOSE, Californië--()--Rajant Corporation, de leverancier van Kinetic Mesh® draadloze netwerken, en Velodyne Lidar, Inc., een marktleider in lidar-technologie, spelen samen een cruciale rol achter de overeenkomst tussen DP World, VAE-regio en DGWorld, specialist in autonome voertuigen, robotica en kunstmatige intelligentie (AI). Het contract voorziet Jebel Ali Port van DP World, de negende drukste zeehaven ter wereld, van een vloot van DGWorld’s Autonomous Internal Terminal Vehicles (AITV’s), inclusief integratie in de bestaande operationele processen en infrastructuren. Deze implementatie ondersteunt de visionaire strategie van DP World voor toekomstbestendige digitalisering van zeehavens die een nieuwe wereldwijde standaard zet voor havenactiviteiten, toeleveringsketens en handel.

Rajant’s volledig mobiele M2M Kinetic Mesh BreadCrumb® draadloze knooppunten, samen met Velodyne’s Puck ™ 3D lidar-sensoren, zijn van vitaal belang om DGWorld in staat te stellen hun autonome technologie in meerdere fasen te leveren en te integreren in de bestaande ITV-vloot. Het doel van DGWorld is om de operationele efficiëntie van de terminal verder te vergroten en de totale omvang van de momenteel gebruikte vloot te verkleinen.

Velodyne Puck-sensoren bieden uitgebreide gegevens over de computerperceptie om de veiligste manier van navigeren te bepalen en AITV’s te sturen in de complexe, drukke DP World, zeehaven van de VAE-regio. Het Rajant draadloze mesh-netwerk biedt een continue communicatie-infrastructuur om ervoor te zorgen dat de AITV’s altijd onderling verbonden zijn en samenwerken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Dowdall, Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar
415-286-7121
velodyne@landispr.com

Alice DiSanto, AVP of Marketing for Rajant Corporation
914-582-8464
ADiSanto@rajant.com

Contacts

Sean Dowdall, Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar
415-286-7121
velodyne@landispr.com

Alice DiSanto, AVP of Marketing for Rajant Corporation
914-582-8464
ADiSanto@rajant.com