Bekroond – LR is opnieuw de winnaar van de German Brand Award

Het nieuwe LR LIFETAKT NIGHT MASTER-slaapproduct ontvangt de felbegeerde prijs in de categorie “Health & Pharmaceuticals”.

Awarded – LR is the Winner of the German Brand Award Once Again (Photo: Business Wire)

AHLEN, Duitsland--()--Vandaag werd het LR LIFETAKT NIGHT MASTER-product bekroond met de German Brand Award 2020. Dit is een sensationeel succes voor het LR Health & Beauty-bedrijf, dat met deze slaap een nieuw segment in zijn gezondheidsportfolio lanceerde. drinken.

In de wedstrijd “Excellent Brands” maakte het veganistische, holistisch ontworpen product indruk op de jury in de categorie “Health & Pharmaceuticals” als een van de beste productmerken in de branche. De slaapmuts kreeg ook een ‘Special Mention’ in de brancheoverstijgende categorie ‘Product Brand of the Year’, waarin de jury een prijs toekent voor speciale aspecten van brand management. Het German Brand Institute onderscheidde LR al in 2019 als winnaar in de categorie “Beauty & Care” voor zijn 5in1 Beauty Elixir-product.

“De tweede prijs op rij voor een geavanceerde productontwikkeling maakt mij en maakt ons allemaal ongelooflijk trots en gelukkig, en benadrukt onze expertise op gezondheidsgebied”, zegt Andreas Friesch, CEO van LR Health & Beauty. “Trouw aan het bedrijfsmotto‘ Meer kwaliteit voor je leven ’, hebben we een natuurlijk, effectief, niet-verslavend product ontwikkeld dat aansluit bij de huidige trends *. Hiervoor erkenning krijgen, motiveert ons om ook in de toekomst innovatieve productoplossingen te blijven ontwikkelen ”, aldus Friesch.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LR Health & Beauty
Almut Kellermeyer
Head of PR / Public Affairs
Kruppstrasse 55
59227 Ahlen
Tel.: 02382 7060-106
E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com

Contacts

LR Health & Beauty
Almut Kellermeyer
Head of PR / Public Affairs
Kruppstrasse 55
59227 Ahlen
Tel.: 02382 7060-106
E-mail: A.Kellermeyer@LRworld.com