The Sky is the Limit: Midea heeft de All Easy Pro-uitdaging voor airconditionerdemontage tijdens skydiven met succes voltooid

Het merk daagde de limiet uit om het kenmerk van eenvoudige demontage van het product te benadrukken

(Photo: Business Wire)

BORREGO SPRINGS, Calif.--()--Midea heeft onlangs een revolutionair split-airconditioningsproduct gelanceerd, All Easy Pro genaamd, dat in minder dan een minuut kan worden gedemonteerd door slechts één schroef te verwijderen. Om het innovatieve structuurontwerp van het product en het kenmerk van eenvoudige demontage te benadrukken, werkte het merk samen met de bekroonde luchtfoto-cameraman Craig O'Brien en een team van professionele skydivers om een uitdaging aan te gaan die nooit eerder ondernomen werd in de branche: de All Easy Pro binnen één minuut demonteren tijdens een skydive. De uitdaging werd uitgevoerd in Borrego Springs, Californië in de Verenigde Staten, en werd op 18 juni 2020 gezien door miljoenen kijkers van over de hele wereld via livestream op Facebook en YouTube.

Midea Residential Air Conditioner heeft bewezen hoe eenvoudig het is om de All Easy Pro op de grond te demonteren door het wereldkampioenschap voor AC-demontage 'Masters of Speed' te organiseren. Met de geest van innovatie en zelfuitdaging heeft het merk zijn nieuwe product getest door een AC-demontageuitdaging tijdens een skydive aan te gaan. Op een hoogte van 4.500 meter heeft het team met succes een All Easy Pro gedemonteerd binnen een vrije val van één minuut nadat ze uit het vliegtuig waren gesprongen. Het hele proces werd vastgelegd door Craig O’Brien, een eminente luchtfotograaf voor populaire speelfilms waarin vrije val te zien was, zoals de Iron Man-serie, Kingsman, The Bucket List en Point Break. Door deze uitdaging met succes te voltooin, heeft het bedrijf opnieuw een record gevestigd in de industrie.

Midea Residential Air Conditioner heeft haar positie als belangrijke speler in het zeer competitieve wereldwijde airconditioninglandschap gehandhaafd. Drie jaar geleden lanceerde het bedrijf zijn All Easy-serie, die in 51 landen grote successen boekte. De onlangs gelanceerde All Easy Pro bracht opnieuw een revolutie teweeg in de AC-installatiebranche op het gebied van extreme werkefficiëntie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Midea Group
Karen Zhu
Midea Residential Air Conditioner
zhujw7@midea.com

Contacts

Midea Group
Karen Zhu
Midea Residential Air Conditioner
zhujw7@midea.com