Patient Safety Movement Foundation geeft een voorproefje van haar wereldwijde campagne voor patiëntveiligheidsdag, gericht op de veiligheid van gezondheidswerkers

Wereldwijde organisatie om de aandacht te vestigen op systeembrede verbeteringen die betere gezondheidsresultaten voor werknemers en patiënten garanderen

Patient Safety Movement Foundation unveils its #uniteforsafecare campaign with the theme Health worker safety is patient safety for World Patient Safety Day. (Graphic: Business Wire)

IRVINE, Californië--()--Vandaag heeft de Patient Safety Movement Foundation (PSMF) haar eerste plannen onthuld in lijn met de World Health Organization’s (WHO) werelddag voor patiëntveiligheid op 17 september 2020. Dit jaar richt de WHO zich op het thema veiligheid van gezondheidswerkers als een kernprioriteit bij het bereiken van patiëntveiligheid. De Patient Safety Movement Foundation ondersteunt de focus van de WHO met haar campagnethema 2020: veiligheid van gezondheidswerkers is patiëntveiligheid. De slogan is #uniteforsafecare.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Emilie Cole
media@patientsafetymovement.org
877-236-0279

Contacts

Media Contact
Emilie Cole
media@patientsafetymovement.org
877-236-0279