Ascend lanceert Acteev Protect ™ antimicrobiële technologie

Innovatie waarvoor octrooi is aangevraagd, omvat textielweefsels en nonwovens om gezichtsmaskers, filtratie en kleding te beschermen

Ascend Performance Materials' Acteev Protect is a breakthrough in antimicrobial fabrics. Unlike topical treatments, Acteev Protect stays active throughout the life of the application. (Photo: Business Wire)

HOUSTON--()--Ascend Performance Materials heeft Acteev Protect™ geïntroduceerd, een baanbrekende technologie die speciaal is ontwikkeld om de groei van meeldauw, schimmels en andere microben tegen te gaan en om textiel en nonwoven stoffen langer schoonhouden.

De technologie is een sprong voorwaarts in de bescherming van gezichtsmaskers, kleding, stoffering, luchtfilters en meer, zei Lu Zhang, Ph.D., de vice-president van Ascend die de lancering van Acteev leidde. “Bacteriën, meeldauw en andere microben die op stoffen en filters groeien, zorgen ervoor dat het item afbreekt, verkleurt en onaangename geuren afgeeft”, zei ze. “Acteev Protect beschermt tegen die microbiële groei en houdt de artikelen schoon.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nicki Britton, +1 713-315-5891,  nbritt@ascendmaterials.com

Contacts

Nicki Britton, +1 713-315-5891,  nbritt@ascendmaterials.com