Bioventus selecteert Bazis NN als distributeur van DUROLANE® in Rusland

DUROLANE is a single-injection, hyaluronic acid product used for joint lubrication in the treatment of pain associated with osteoarthritis in the knee, hip and small joints. (Photo: Business Wire)

HOOFDDORP, Nederland--()--Bioventus, een wereldleider in orthobiologische oplossingen, heeft Bazis NN gekozen als geautoriseerde distributeur voor DUROLANE, de behandeling van gewrichtsvloeistof artrose (OA) met enkele injectie. OA heeft betrekking op de afbraak of degeneratie van kraakbeen en de synoviale vloeistof die gewrichtsweefsel dempt en smeert.

Volgens officiële statistieken vormen patiënten met artrose een kwart van alle patiënten met aandoeningen van het bewegingsapparaat en wordt artrose ontdekt bij 4% van de gehele volwassen populatie. Producten op basis van hyaluronzuur (HA) zoals DUROLANE en DUROLANE SJ helpen pijn in de knieën te beheersen, heupen, polsen, ellebogen, enkels, vinger- en teengewrichten van patiënten met artrose.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Hill
919-474-6715
thomas.hill@bioventusglobal.com

Contacts

Thomas Hill
919-474-6715
thomas.hill@bioventusglobal.com