Hilton CleanStay brengt nieuwe norm voor netheid wereldwijd op tijd voor zomerreizen

Nieuw programma met Lysol-Dettol Maker RB begint op 15 juni uit te rollen

Hilton CleanStay Brings New Standard of Cleanliness Worldwide in Time for Summer Travel (Photo: Business Wire)

MCLEAN, Va.--()--Volgende week zal Hilton beginnen met de wereldwijde uitrol van een nieuw programma om een industrie-bepalende norm voor reinheid en desinfectie te leveren aan Hilton-eigendommen. Hilton CleanStay, gemaakt in samenwerking met Lysol en Dettol-maker RB en Mayo Clinic, bevat nieuwe procedures om Hilton-gasten te helpen genieten van een nog schoner en veiliger verblijf vanaf deze zomer.

Hilton en RB hebben deze samenwerking uitgebreid om de wereldwijde portfolio van hotels te ondersteunen en de vertrouwde RB-productfamilie zal in meerdere markten over de hele wereld worden gebruikt.

Al meer dan een eeuw is onze veiligheid en beveiliging van onze gasten en teamleden onze topprioriteit. Terwijl de horeca zich ontwikkelt om tegemoet te komen aan de veranderende verwachtingen van reizigers – vooral in de nasleep van de coronavirus pandemie – is Hilton CleanStay de nieuwste evolutie van ons streven om de gemoedsrust en het vertrouwen te bieden die onze gasten nodig hebben om vrij te reizen, terwijl ze onze teamleden beschermen “, Zegt Chris Nassetta, president en CEO van Hilton.

Hoewel onze gastvrijheid er op korte termijn misschien anders uitziet, willen we onze gasten over de hele wereld nogmaals verwelkomen en de onvergetelijke ervaringen creëren die ze van Hilton gewend zijn.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristen Wells
Director, Global Brand Communications
+1 703 883 5826
Kristen.Wells@Hilton.com

Contacts

Kristen Wells
Director, Global Brand Communications
+1 703 883 5826
Kristen.Wells@Hilton.com