Whisky & Wealth Club: investeerders blijven hun geld achter whisky steken als vertrouwen in traditionele markten

LONDEN--()--Tijdens de lockdown hebben investeerders £ 3,5 miljoen in vatwhisky gestoken via groothandel, Whisky & Wealth Club. Tussen maart en mei werden in totaal 197,5 pallets verkocht, een stijging van 300% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het merendeel hiervan was in Schotse whisky, aangezien beleggers profiteren van de zeldzame single malt die beschikbaar is.

Dit komt doordat beleggers zich in toenemende mate willen indekken tegen de crashende financiële markten met door activa gedekte investeringen. De FTSE 100 Index is de afgelopen maanden naar beneden gegaan, aangezien beleggers onzeker worden over de kracht van de Europese economie als gevolg van Covid-19.

Whisk(e)y is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire alternatieve investeringsmogelijkheden, met zeldzame whisk (e) y bovenaan de Knight Frank Luxury Investment Index. Rijke individuen blijven premiumproducten onderzoeken en kopen te midden van de pandemie. Het kopen van groothandelsvaten is een aantrekkelijke optie geworden omdat de waarde ervan eerder aan de leeftijd dan aan de markten is gebonden, waardoor het in elk klimaat aantrekkelijk is voor investeerders, laat staan ​​voor het huidige klimaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media enquiries
For more information or to request any imagery:
Badara Jeng, Milk & Honey PR
020 3637 7310 or badara@milkandhoneypr.com

Contacts

Media enquiries
For more information or to request any imagery:
Badara Jeng, Milk & Honey PR
020 3637 7310 or badara@milkandhoneypr.com