CGTN: Super Virus – COVID-19: Hoe we hier zijn gekomen

Super Virus COVID-19 (Photo: Business Wire)

BEIJING--()--Volgens de John Hopkins University heeft het nieuwe coronavirus tot nu toe wereldwijd meer dan 400.000 levens geëist. Niemand weet hoe gevaarlijk het virus werkelijk is en hoe lang de pandemie zal duren.

Om de lezers een duidelijk beeld te geven van hoe we hier zijn gekomen, heeft CGTN zeven* zwaar getroffen landen geportretteerd in een interactief Super Virus. Deze landen – China, Zuid-Korea, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Italië en het VK – hebben allemaal in een vroeg stadium van de uitbraak de eerste bevestigde gevallen gemeld en hebben allemaal hun relatief volwassen gezondheidszorgsysteem gespannen in de strijd ertegen. Maar hun verschillende beleidsmaatregelen hebben tot uiteenlopende resultaten geleid.

Hoewel het veel te vroeg is om eenvoudige conclusies te trekken, moeten de beleidsmaatregelen die in elk land worden genomen, worden onderzocht. De interactieve benadering heeft een vergelijkende benadering om te visualiseren wanneer en hoe snel deze maatregelen in de loop van de pandemie zijn uitgevoerd. CGTN verzamelde en analyseerde gegevens op het gebied van testen, wat cruciaal is voor vroege opsporing, preventieve maatregelen, waaronder economische shutdowns en annulering van openbare bijeenkomsten, evenals de ontwikkeling van klinische methoden en het ultieme wondermiddel – een effectief vaccin.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jiang Simin
jiang.simin@cgtn.com
+86 18826553286

Contacts

Jiang Simin
jiang.simin@cgtn.com
+86 18826553286