China, Zuid-Korea en Turkije selecteren de technologieën van Thales voor hun metro's

  • Vervoersbedrijven in Zuid-Korea, Turkije en China vertrouwen op de signaaltechnologie van Thales om de prestaties van hun metronetwerken te verbeteren en bij te werken.
  • Thales zal zijn SelTrac ™ Communications Based Train Control (CBTC) -systemen installeren op Istanbul's Stage 1 van de M10 Line, Nanchang (China) 1e fase van de Line 4 en Incheon-Seoul's Line 2 capaciteitsverhoging.

PARIJS LA DEFENSE--()--Thales zal zijn SelTrac™Communications Based Train Control (CBTC)-signaleringsoplossing leveren in Zuid-Korea, Turkije en China, na ondertekening van drie contracten voor stadsspoorseinen. Ondanks de huidige Covid-19-pandemie, zijn regeringen over de hele wereld vastbesloten vooruitgang te boeken met cruciale ontwikkelingen op het gebied van openbaar vervoer en de technologie van Thales zal een belangrijk onderdeel van deze projecten zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thales, Media Relations
Constance Arnoux
06 44 12 16 35
constance.arnoux@thalesgroup.com

Contacts

Thales, Media Relations
Constance Arnoux
06 44 12 16 35
constance.arnoux@thalesgroup.com