Biolog-id bundelt krachten met Lifeshare Blood Center om Covid-19 te bestrijden

LifeShare Blood Center gebruikt de geavanceerde technologie van Biolog-id die digitale zichtbaarheid biedt aan herstellend plasma dat antilichamen bevat van herstelde COVID-19-patiënten

ATLANTA--()--Biolog-id, LLC, een wereldleider in verbonden oplossingen voor bloed en andere hoogwaardige gezondheidsproducten, kondigde vandaag aan dat LifeShare Blood Center, een toonaangevende leverancier van bloedproducten in de Zuid-Centrale Verenigde Staten, Biolog implementeerde -id’s voor RFID geschikte data-analyseoplossing in haar bloedtoevoer. De ingezette oplossing biedt real-time zichtbaarheid van herstellend plasma van verzameling tot distributie, stroomlijnt de voorraad, verbetert de efficiëntie en maximaliseert uiteindelijk het rendement op donatie. Een betere zichtbaarheid van de inventaris vergemakkelijkt een efficiënt beheer van herstellend plasma en verhoogt zo de beschikbaarheid van deze schaarse en waardevolle antilichamen voor de COVID-19-patiënten die ze nodig hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amit Mayer, amit.mayer@biolog-id.com

Contacts

Amit Mayer, amit.mayer@biolog-id.com