Elistair onthult de SAFE-T 2, de nieuwe standaard voor vastgebonden drone-stations

Légende: SAFE-T 2 Tethered Drone Station (Credit: Elistair)

LYON, Frankrijk--()--Elistair heeft de release aangekondigd van de Safe-T 2, hun meest geavanceerde en krachtige tethering systeem voor gebruik met commercieel verkrijgbare drones. De belangrijkste kenmerken zijn IP54-classificatie, tot 125 m / 400 voet micro-tether, 2200 watt max. Continu vermogen, glasvezeloptie en toonaangevende gewicht / vermogensverhouding dankzij de gepatenteerde Dynamic Voltage Optimization (DVO). De Safe-T 2 biedt gebruikers een ongeëvenaarde energie-efficiëntie en maakt veilige, aanhoudende vluchttijd voor UAV's mogelijk.

SAFE-T 2 Video: https://youtu.be/9hBA41eDXHM

Sinds de lancering van zijn eerste tethering station in 2015 is Elistairsnel de marktleider geworden in tethered drone-systemen met meer dan 600 stations die zijn ingezet om veiligheidstroepen te helpen bij het monitoren van evenementen, het beveiligen van sites en het beschermen van activa. De Safe-T 2, die is gebouwd op het succes van de Safe-T-productlijn, die in meer dan 60 landen wordt ingezet door overheidsorganisaties, industriële groepen en veiligheidstroepen, zal tethering-activiteiten naar een nieuw niveau tillen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Marie-Charlotte Fayot
m.fayot@elistair.com
+33 761 147 853

Contacts

Press:
Marie-Charlotte Fayot
m.fayot@elistair.com
+33 761 147 853