numares kondigt Winton Gibbons aan als nieuwe president van de Amerikaanse dochteronderneming

Winton Gibbons, MBA President US Office of numares (Photo: Business Wire)

REGENSBURG, Duitsland--()--numares benoemt Winton Gibbons als nieuwe president van haar Amerikaanse dochteronderneming, numares Group Corp., met ingang van 1 juni 2020. De heer Gibbons zal de commercialisering van de numares-producten verder versterken en helpen de bestaand netwerk van samenwerkingspartners en investeerders.

Winton Gibbons brengt bijna 30 jaar ervaring met zich mee op het gebied van biowetenschappelijke bedrijven, met name diagnostiek. Hij heeft uitgebreide ervaring in bedrijfsontwikkeling, strategie en innovatie van nieuwe producten, evenals in financiële dienstverlening en management consulting. Als hoofd van numares Group Corp. zal hij verantwoordelijk zijn voor het verder commercialiseren van de in-vitro diagnostische producten van het bedrijf, het vergroten van samenwerkingen en het uitbreiden van investeerders.

"We zijn erg verheugd dat Winton Gibbons zich bij ons voegt", zegt Dr. Volker Pfahlert, Chief Executive Officer van numares. “Zijn grote pool van ervaringen in de IVD-sector zal ons helpen om nog meer mogelijkheden op de Amerikaanse markt te ontsluiten om numares te ondersteunen bij zijn Noord-Amerikaanse expansie. Zijn diepgaande kennis en relevante ervaring bij het ontwikkelen van vroege en middenfase in-vitro diagnostische en life science-bedrijven zullen van onschatbare waarde zijn voor numares. ”

Het Duitse diagnostische bedrijf numares heeft zijn belangrijkste markt in de Verenigde Staten en biedt een unieke diagnostische benadering - het "numares-model", een onderscheidende nucleaire magnetische resonantie (NMR) -technologie om metabolietconstellaties voor diagnostische doeleinden te identificeren. Onlangs hebben numares en het in de VS gevestigde Mayo Clinic Laboratories hun samenwerking aangekondigd om nieuwe diagnostische tests te ontwikkelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

numares
Christiane Proll
Tel.: +49 941 280 949-14
E-Mail: christiane.proll@numares.com

Contacts

numares
Christiane Proll
Tel.: +49 941 280 949-14
E-Mail: christiane.proll@numares.com