De rol van Paul Browning breidt uit tot MHPS Chief Regional Officer of the Americas en Co-Chief Regional Officer van Europa, het Midden-Oosten en Afrika

– Toonaangevend zijn om klanten in staat te stellen stroomnetwerken koolstofvrij te maken en menselijke welvaart te bevorderen –

Paul F. Browning, President and CEO of MHPS Americas and Chief Regional Officer of Europe, the Middle East, Africa and the Americas, Mitsubishi Hitachi Power Systems (Photo: Business Wire)

YOKOHAMA, Japan--()--Paul F. Browning, President en Chief Executive Officer van Mitsubishi Hitachi Power Systems Americas, Inc., werd op 1 april 2020 benoemd tot een uitgebreide rol als Chief Regional Officer of the Americas en co- Chief Regional Officer van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Als CEO of the Americas leidt Browning twee wereldwijde bedrijven met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten en drie regionale bedrijven in Noord- en Zuid-Amerika. Als co-Chief Regional Officer werkt hij samen met chief executives en hun managementteams om strategische planning, merkbeheer en andere langetermijnplanning in de EMEA-regio en wereldwijd te coördineren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naoya Kanamura
Gerente Adjunto
Grupo de Comunicação Corporativa
Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd.
Celular: +81-(0)80-9592-0069
E-mail: naoya_kanamura@mhps.com

Contacts

Naoya Kanamura
Gerente Adjunto
Grupo de Comunicação Corporativa
Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd.
Celular: +81-(0)80-9592-0069
E-mail: naoya_kanamura@mhps.com