WORTH Partnership Project: organische stoelen, visleer en interactieve kleding

Innovatie, design en duurzaamheid – de nieuwe mantra van Europese ontwerpers

Circulaire economie, digitale productie, hoogwaardige materialen, sociale innovatie en vakmanschap 4.0: 7 interactieve videovergaderingen worden besproken op FuoriSalone Digital van 15 tot 21 juni 2020

Dankzij het Worth Partnership Project worden voor het eerst 63 innovatieve projecten gepresenteerd

Worth Partnership Project_"Lucid", organic chair "nourished” to reach desired shape (Photo: WORTH Partnership Project)

MILAN--()--Organische stoelen die worden ‘gevoed’ om de gewenste vorm te bereiken, glaswerk dat is afgeleid van speciaal afval, nieuwe alternatieve materialen die zijn afgeleid van vis om leer van dieren te vervangen, geïllustreerde kinderkleding die is verrijkt met nieuwe inhoud door middel van augmented reality en app interacties: recycling, duurzaamheid en het geavanceerde gebruik van technologie bevestigden dat de mantra altijd de kern vormt van creativiteit en innovatieve ervaringen van nieuwe generatie Europese ontwerpers. Alle ontwerpers, in het kader van het Worth Partnership Project, een initiatief gefinancierd door het COSME-programma van de Europese Unie, zullen van 15 tot 21 juni online zijn om hun projecten en hun concepten erachter te laten zien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Korinna Mollá
info@worthproject.eu

Contacts

Korinna Mollá
info@worthproject.eu