Additive Manufacturer Green Trade Association Commissions eerste onderzoeksproject

Project zal een systematische review zijn van bestaande studies naar de milieuvoordelen van AM

Dr. Jeremy Faludi, LEED AP BD+C (Photo: Business Wire)

Dr. Jeremy Faludi, LEED AP BD+C (Photo: Business Wire)

HOLLYWOOD, Fla.--()--The Additive Manufacturer Green Trade Association (AMGTA), een wereldwijde handelsgroep die is opgericht om de groene voordelen van additive manufacturing (AM) te promoten, heeft vandaag aangekondigd dat het Jeremy Faludi, Ph.D. heeft geselecteerd. Jeremy Faludi is een toonaangevende onderzoeker op het gebied van duurzame engineering en zal toezicht houden op zijn eerste universitaire onderzoeksproject in opdracht, een op literatuur gebaseerde systematische review over de milieuduurzaamheid van metalen AM.

“We zijn verheugd om ons eerste onderzoeksproject aan te kondigen en vonden het geweldig om met Dr. Faludi te kunnen werken”, aldus Sherry Handel, de uitvoerend directeur van de AMGTA. “Dit project zal ons lidmaatschap en het publiek in het algemeen een uitstekend overzicht geven van bestaand onderzoek naar de duurzaamheidsvoordelen van AM. Dr. Faludi is een gerenommeerd onderzoeker op dit gebied en we kijken ernaar uit om de bestaande reikwijdte van het onderzoek naar dit onderwerp beter te begrijpen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sherry Handel
+1 954.308.0888
www.amgta.org

Contacts

Sherry Handel
+1 954.308.0888
www.amgta.org