A Zynga megállapodást kötött a népszerűségi listák élén szereplő mobil franchise játékok, a Toon Blast és a Toy Blast megalkotója, az isztambuli székhelyű Peak felvásárlásáról

 • A Toon Blasttal és a Toy Blasttal együtt már nyolc örökös franchise szerepel a Zynga termékportfóliójában
 • A Zynga mobiljátékai napi aktív felhasználóinak száma (DAU) több mint 60%-kal nő
 • A Zynga és a Peak tehetséges csapatai egyesítik erőiket, hogy együtt még gyorsabb növekedést érjenek el
 • A Peak megtartja márkanevét és egyedi, kreatív vállalati kultúráját
 • A felvásárlási ügylet várhatóan 2020 harmadik negyedévében kerül zárásra
 • A Zynga frissítette a 2020-as év második negyedévére és egészére vonatkozó pénzügyi előirányzatait (a módosított adatok nem tartalmazzák a Peak felvásárlásával kapcsolatos adatokat)
 • A vezetőség élő 'kérdezz-felelek' konferenciát tart 2020. június 1-jén csendes-óceáni idő szerint de. 5:00 órakor

Zynga Enters Into Agreement to Acquire Istanbul-based Peak, Creator of Top Charting Mobile Franchises Toon Blast and Toy Blast (Graphic: Business Wire)

San Francisco--()--Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a világon az egyik legsikeresebb mobiljáték-fejlesztő vállalat, a Peak 1,8 milliárd USA dolláros vételárért való felvásárlásáról. A Peak akvizíciójának eredményeként a Zyngához kerül egy 100 fős csapat és két örökös franchise mobiljáték, a Toon Blast és a Toy Blast, amelyek az utóbbi két évben folyamatosan a legtöbb bevételt hozó iPhone-os mobiljátékok közt szerepeltek az USA-ban: a Toon Blast az első 10-es, a Toy Blast az első 20-as listán. Ezek a franchise-ok jelentős mértékben bővítik a Zynga élő szolgáltatásait, és az eljövendő években nagy mértékben hozzá fognak járulni a cég nyereségének növekedéséhez. A Peak felvásárlásának eredményeként ugyanakkor több, a fejlesztés korai szakaszában lévő játék is a Zynga tulajdonába kerül.

A 2010-ben Sidar Sahin által alapított Peak a közkedvelt játékfranchise-ok, a Toon Blast és a Toy Blast megalkotója. Az újító szelleméről, kreativitásáról és kiemelkedően igényes grafikájáról ismert Toon Blast és Toy Blast révén vált széles körben népszerűvé a match-3 (azaz a három egyforma elem megtalálásán alapuló) puzzle (kirakós) játékok ún. 'bezuhanós' (collapse) vagy 'felrobbantós' (blast) mechanikája. A játékok igen hamar rendkívül nagyszámú, lelkes és lojális rajongótábort szereztek világszerte, és az ágazatban a játékosmegtartás terén máig a legjobbak közt találhatók. A Toon Blast és a Toy Blast mobiljátékok átlagos DAU-ja együttesen több mint 12 millió fő. A Peak akvizíciója nyomán a Zynga mobiljátékainak átlagos DAU-ja várhatóan több mint 60%-kal fog növekedni, és szélesedik a Zynga nemzetközi játékostábora is.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy a Zynga csapatának új tagjaiként üdvözölhetjük Sidart és munkatársait. A Peak a világ egyik legjobb mobilkirakósjáték-fejlesztője, ezért nagy izgalommal várjuk, hogy ez a kreatív és lelkes csapat csatlakozzon vállalatunk alkalmazottaihoz" - nyilatkozta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója. "A Toon Blast és a Toy Blast birtokunkba kerülése révén az élőszolgáltatás-portfóliónkban szereplő örökös franchise-ok száma 8-ra nő, jelentős mértékben bővül globális felhasználói táborunk, és a Peak akvizíciója nyomán számos új, fejlesztés alatt álló, izgalmas játék is a tulajdonunkká válik. A két cég egyesített csapatai képviselte szakértelemnek köszönhetően minden esélyünk megvan arra, hogy együtt még gyorsabb növekedést érjünk el."

"Ez az egyesülés nem pusztán a Zynga és a Peak, hanem az egész ágazat szempontjából monumentális lépés" - jelentette ki Sidar Sahin, a Peak alapítója és vezérigazgatója. "A két vállalat jövőképe szinte azonos - mindkét cég küldetésének tekinti az emberek közti kapcsolatok kialakulásnak elősegítését játékai révén. A Peak vállalati kultúrájának alapja a megalkuvást nem ismerő előrehaladás és a folyamatos tanulás, és bár fejlődésünknek ebbe az új szakaszába már a Zynga-val együtt lépünk be, továbbra is elkötelezettek vagyunk egyedi vállalati kultúránk megőrzése iránt. Nagy izgalommal tekintünk közös jövőnk és az együttes eredményes munka elé."

A Zynga az 1,8 milliárd USA dolláros vételár megfizetésével a Peak 100%-os tulajdonosává válik. A vételárból körülbelül 900 millió USA dollár készpénzben kerül kifizetésre, megközelítőleg 900 millió USA dollár pedig a 2020. május 29-én záruló, harmincnapos kereskedési időszak forgalommal súlyozott átlagos záróárának megfelelő áron kibocsátott Zynga törzsrészvénnyel. A fizetendő végleges összeg tartalmazni fogja a szokásos záráskori kiigazításokat. A tranzakció zárása várhatóan 2020 harmadik negyedévében kerül sorra.

A szerkesztő megjegyzése:
A legfontosabb kép- és videóanyagok a következő internetes címen érhetők el: https://bit.ly/ZyngaKeyArtandVideo

A 2020-as év második negyedévére és egészére vonatkozó módosított pénzügyi előirányzatok

Élőszolgáltatás-portfóliója kedvező kilátásainak alapján a Zynga az alábbiak szerint módosítja a 2020-as év második negyedévére és egészére vonatkozó pénzügyi előirányzatait.

Az alábbi módosítás nem tartalmazza a Peaktől származó bevételeket, mivel az ügylet megvalósulása a szokásos zárási feltételek teljesülésének függvénye, és a zárásra előre láthatóan csak 2020 harmadik negyedévében kerül sor.

(Millió USA dollár, kivéve az egy részvényre vonatkozó adatokat; nem auditált)

 

Korábbi 2020-as második negyedévi előirányzat
2020/6/1-i állapot

 

Zynga általi módosítás

 

Módosított 2020-as második negyedévi előirányzat
2020/5/6-i állapot

 

Árbevétel és foglalások egyeztetése

 

Árbevétel

$

400

 

$

30

 

$

430

 

Bevétel passzív időbeli elhatárolásának változása

60

 

10

 

70

 

Foglalások

$

460

 

$

40

 

$

500

 

 

Nettó veszteség és korrigált EBITDA (adózás, kamatok, értékcsökkenési leírás előtti eredmény) egyeztetése

 

 

Nettó veszteség

$

(60

)

$

(100

)

$

(160

)

Feltételes ellenérték valós értékének korrekciója

25

 

100

 

125

 

Felvásárlással kapcsolatos ügyleti kiadások

 

 

1

 

3

 

4

 

Egyéb egyeztetett tételek1

66

 

 

66

Korrigált EBITDA

$

32

 

$

3

 

$

35

 

 

Kiinduló és hígított nettó veszteség részvényenként

$

(0,06

)

$

(0,11

)

$

(0,17

)

GAAP (általánosan elfogadott számviteli elvek szerinti) kiinduló és hígított részvények

960

 

 

960

 

 
1 További részleteket lásd a GAAP szerinti és nem GAAP szerinti adatokat egyetető táblázatokban a Nem GAAP pénzügyi mutatók című részben!

(Millió USA dollár, kivéve az egy részvényre vonatkozó adatokat; nem auditált)

Korábbi 2020-as teljes évi előirányzat
2020/5/6-i állapot

 

Zynga általi módosítás

 

Módosított 2020-as teljes évi előirányzat
2020/6/1-i állapot

 

Árbevétel és foglalások egyeztetése

 

 

Árbevétel

$

 

1650

 

$

40

 

$

1690

 

Bevétel passzív időbeli elhatárolásának változása

 

150

 

--

 

150

 

Foglalások

$

 

1800

 

$

40

 

$

1840

 

 

Nettó veszteség és korrigált EBITDA (adózás, kamatok, értékcsökkenési leírás előtti eredmény) egyeztetése

Nettó veszteség

$

(245

)

$

(105

)

$

(350

)

Feltételes ellenérték valós értékének korrekciója

 

200

 

100

 

300

 

Jövedelemadó elhatárolás

40

 

10

 

50

 

Felvásárlással kapcsolatos ügyleti kiadások

 

3

 

8

 

11

 

Egyéb egyeztetett tételek1

 

212

 

 

--

 

212

 

Korrigált EBITDA

$

210

 

$

13

 

$

223

 

 

Kiinduló és hígított nettó veszteség részvényenként

$

 

(0,25

)

$

(0,11

)

$

(0,36

)

GAAP (általánosan elfogadott számviteli elvek szerinti) kiinduló és hígított részvények

965

 

--

 

965

 

 

 

 

 

1 További részleteket lásd a GAAP szerinti és nem GAAP szerinti adatokat egyetető táblázatokban a Nem GAAP pénzügyi mutatók című részben!

Az internetes élő közvetítésre és telefonkonferenciára vonatkozó információk

A Zynga vezetősége telefonkonferenciát tart 2020. június 1-jén csendes-óceáni idő szerint de. 5:00 órakor (keleti-parti idő szerint de. 8:00 órakor) az ügylettel kapcsolatos kérdések és a vállalat 2020-as év második negyedévére és egészére vonatkozó pénzügyi előirányzatai módosításának megvitatása céljából.

A telefonkonferencia (amely rögzítésre kerül, és a befejeződését követően az arról készült felvétel hozzáférhető lesz a vállalat honlapján) a http://investor.zynga.com internetes címen érhető el, valamint az alábbi betárcsázási telefonszámokon:

 • Díjmentes hívószám: (800) 537-0745
 • Nemzetközi hívószám: (253) 237-1142
 • A telefonos konferencia azonosító kódja: 1994758

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és a cég irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra ( www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren, az Instagramon, a Facebookon, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog!

Amit a Peakről tudni kell…

A Peak vezető, globális mobiljáték-fejlesztő vállalat, amelynek fejlesztői csapata prioritásnak tekinti a megalkuvás nélküli előrehaladást. A Peak hisz abban, hogy a legjobb termékek akkor alkothatók meg, ha tehetséges emberek olyan önállóan tevékenykedő csapatokat hoznak létre, amelyeknek célja hatásos fejlesztések elérése. A Peak jelenleg két, a népszerűségi listák élvonalába tartozó mobil franchise-zal (Toon Blast és Toy Blast) rendelkezik, amelyek az utóbbi két évben folyamatosan a legtöbb bevételt hozó iPhone-os mobiljátékok közt szerepeltek az USA-ban: a Toon Blast az első 10-es, a Toy Blast az első 20-as listán, és amelyek mobileszközökön játszó napi aktív felhasználóinak átlagos száma (DAU) együttesen több mint 12 millió. A 2010-ben alapított Peak székhelye Isztambulban, Törökországban található. További információkért kérjük, látogasson el a vállalat honlapjára: www.peak.com.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek a vállalat 2020. második negyedévére és a 2020-as teljes évre vonatkozó (a "A 2020-as év második negyedévére és egészére vonatkozó módosított pénzügyi előirányzatok", "A 2020-as év második negyedévére vonatkozó, GAAP szerinti és nem GAAP szerinti, módosított előirányzatok egyeztetése" és "A 2020-as pénzügyi évre vonatkozó, GAAP szerinti és nem GAAP szerinti, módosított előirányzatok egyeztetése" cím alatt található) kilátásaival, továbbá többek közt a következőkkel kapcsolatosak: a Peak Oyun Yazilim ve Pazarlama Anonim Şirketin (a továbbiakban "Peak") felvásárlása eredményeként várt előnyök realizálására vonatkozó képességünk (ideértve globális ügyfélbázisunk bővítését, mobiljátékaink átlagos DAU-jának emelését, játékfejlesztési projektjeinek számának növelését és vállalatunk általános értelemben vett növekedését); a Peakért fizetett vételár; az ügylet nyomán birtokunkba kerülő vállalatért járó ellenérték formája és allokációja; a tranzakció zárásának ideje; a kitűzött pénzügyi célok elérésére irányuló képességünk, ideértve az árbevételre, a foglalásokra a jövedelemre és a nyereséghányadra vonatkozó célkitűzéseket is. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek elérése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve a feltételezések helytálló voltától. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

A működésre vonatkozó legfontosabb mérőszámok

Tevékenységünk eredményeit a működésre vonatkozó különféle mérőszámok alapján követjük nyomon, ideértve a mobiljátékainkra vonatkozó DAU-t is. A "mobiljátékok DAU-ja", azaz a mobiljátékainkkal naponta aktívan játszó felhasználók száma belső analitikai rendszereink segítségével kerül mérésre, illetve megbecslésre. A mobiljátékok DAU-ját és a működésre vonatkozó egyéb mérőszámokat olyan belső, vállalati adatok alapján határozzuk meg, amelyeket a felhasználói aktivitás nyomon követése során rögzítünk. Ugyanakkor felhasználunk harmadik felek által szolgáltatott adatokat is (ideértve a platformszolgáltatók által biztosított, harmadik felek hálózataiba való bejelentkezésekre vonatkozó adatokat) annak érdekében, hogy segítségükkel meghatározhassuk, hogy a két vagy több felhasználói fiókból bejelentkezett személy ugyanaz az személy-e.

Mobiljáték DAU. A mobiljáték DAU alatt azoknak a személyeknek a számát értjük, akik egy vagy több mobiljátékunkkal egy adott napon játszanak. Az átlagos mobiljáték DAU egy adott időszak vonatkozásában az adott időszak egyes napjai mobiljáték DAU-jának átlaga. E mérőszám esetében egy adott személy, aki két különböző mobiljátékkal játszik ugyanazon a napon, két külön DAU-ként kerül figyelembe vételre. A mobiljáték DAU mérőszámot a közönségünk elkötelezése, bevonása (ún. "engagement") terén elért eredményeink mérésére használjuk.

Nem GAAP szerinti pénzügyi mutatók

A jelen sajtóközleményben szerepeltettünk bizonyos nem GAAP (Generally Accepted Accounting Principles ([általánosan elfogadott számviteli elvek]) szerinti pénzügyi mutatókat az Amerikai Egyesült Államokban általánosan elfogadott számviteli elvek alapján készített, konszolidált pénzügyi kimutatásainkban (a továbbiakban "GAAP szerinti pénzügyi kimutatások") található mutatók kiegészítése céljából. Vezetőségünk ezeket a nem GAAP szerinti pénzügyi mutatókat belső vállalati célokra (pénzügyi eredményeink elemzése során működési teljesítményünk és likviditásunk értékelésére) használja. A nem GAAP szerinti pénzügyi mutatók eltérhetnek a más vállalatok által használt nem GAAP szerinti pénzügyi mutatóktól.

A nem GAAP szerinti pénzügyi mérőszámainkat tartalmazó alábbi kimutatás nem veendő figyelembe önmagában, illetve nem tekintendő a GAAP szerinti pénzügyi kimutatásainkat helyettesítő vagy azokat érvénytelenítő kimutatásnak. Úgy hisszük, hogy mind vezetőségünk, mind befektetőink számára előnyös, ha rendelkezésükre állnak nem GAAP szerinti pénzügyi mérőszámok is cégünk teljesítményének értékelése, valamint jövőbeli időszakokra vonatkozó tervek, előrejelzések és elemzések készítése során. Úgy véljük, hogy nem GAAP szerinti pénzügyi mérőszámaink hasznosak befektetőink számára, mivel transzparenciát biztosítanak azoknak a kulcsfontosságú mérőszámoknak az esetében, amelyeket működésünkre vonatkozó döntéseink meghozatalához használunk, valamint mivel befektetőink és a gazdasági elemzők vállalatunk 'egészségének' felmérésére is használhatják azokat.

A jelen sajtóközleményben az alábbi táblázatokban megtalálható az itt bemutatott nem GAAP szerinti pénzügyi mérőszámok és az azoknak tartalmilag leginkább megfelelő GAAP szerinti mérőszámok egyeztetése. A nem GAAP szerinti pénzügyi mérőszámainkkal kapcsolatos alábbi korlátok miatt javasoljuk, hogy a jelen sajtóközleményben bemutatott nem GAAP szerinti pénzügyi mutatókat GAAP szerinti pénzügyi mutatóinkkal együttesen vegyék figyelembe.

A nem GAAP szerinti pénzügyi mérőszámainkkal kapcsolatos főbb korlátok közé tartoznak az alábbiak:

 • A foglalások nem tükrözik azt, hogy online játékokból és bizonyos hirdetési ügyletekből származó bevételeinket elhatároljuk (halasztjuk) és a tartós virtuális tételekért fizetők becsült átlagos játékidőszaka során vesszük figyelembe, vagy pedig felhasználtként a virtuális fogyóeszközök közt;
 • A korrigált EBITDA nem foglalja magában a részvényalapú kifizetésekkel kapcsolatos kiadások hatását, a felvásárlással kapcsolatos ügyleti kiadásokat, A feltételes ellenérték valós értékének korrekcióját, és a jogviták rendezését, valamint az ezzel kapcsolatos jogi kiadásokat;
 • A korrigált EBITDA nem tükrözi a jövedelemadó-elhatárolásokat illetve az azokból származó jóváírásokat, és nem foglalja magában az egyéb bevételek (kiadások) nettó értékét, amely tételbe beletartoznak az árfolyamnyereségek és -veszteségek, az eszközértékesítésből származó nyereségek és veszteségek, a kamatkiadások és kamatbevételek; továbbá
 • A korrigált EBITDA nem tartalmazza a tárgyi eszközök és immateriális javak értékcsökkenését és amortizációját. Bár az értékcsökkenés és az amortizáció nem készpénzbeni költség, előfordulhat, hogy az értékcsökkenéssel és amortizációval érintett eszközök és javak helyett a jövőben újakat kell beszerezni.

ZYNGA INC.

A 2020-AS ÉV MÁSODIK NEGYEDÉVÉRE VONATKOZÓ, GAAP SZERINTI ÉS NEM GAAP SZERINTI, MÓDOSÍTOTT ELŐIRÁNYZATOK EGYEZTETÉSE

(Millió USA dollár, kivéve az egy részvényre vonatkozó adatokat; nem auditált)

 

 

Korábbi 2020-as második negyedévi előirányzat
2020/5/6-i állapot

 

Zynga általi módosítás

 

Módosított 2020-as második negyedévi előirányzat
2020/5/6-i állapot

Árbevétel és foglalások egyeztetése

Árbevétel

$

400

 

$

30

 

$

430

 

Bevétel passzív időbeli elhatárolásának változása

60

 

10

 

70

 

Foglalások

$

460

 

$

40

 

$

 

500

 

 

Nettó veszteség és korrigált EBITDA egyeztetése

Nettó veszteség

$

(60

)

$

(100

)

$

-160

 

Jövedelemadó-elhatárolás

10

 

--

 

10

 

Kamatbevétel

-2

 

--

 

-2

 

Kamatkiadás

8

 

--

 

8

 

Értékcsökkenés és amortizáció

20

 

--

 

20

 

Felvásárlással kapcsolatos ügyleti kiadások

1

 

3

 

4

 

Feltételes ellenérték valós értékének korrekciója

25

 

100

 

125

 

Részvényalapú kifizetésekkel kapcsolatos kiadások

30

 

--

 

30

 

Korrigált EBITDA

$

32

 

$

3

 

$

35

 

 

Kiinduló és hígított nettó veszteség részvényenként

$

(0,06

)

$

(0,11

)

$

(0,17

 
GAAP kiinduló és hígított részvények

960

 

 

 

 

 

 

 960

 

ZYNGA INC.
A 2020-AS PÉNZÜGYI ÉVRE VONATKOZÓ, GAAP SZERINTI ÉS NEM GAAP SZERINTI, MÓDOSÍTOTT ELŐIRÁNYZATOK EGYEZTETÉSE

(Millió USA dollár, kivéve az egy részvényre vonatkozó adatokat; nem auditált)

 

 

Korábbi 2020-as pénzügyi évre vonatkozó előirányzat 2020/5/6-i állapot

 

Zynga általi módosítás

 

Módosított 2020-as pénzügyi évre vonatkozó előirányzat 2020/6/1-i állapot

Árbevétel és foglalások egyeztetése

Árbevétel

$

1650

 

$

40

 

$

1690

Bevétel passzív időbeli elhatárolásának változása

150

 

--

 

150

Foglalások

$

1800

 

$

40

 

$

1840

 

Nettó veszteség és korrigált EBITDA egyeztetése

 

Nettó veszteség

$

(245

)

$

(105

)

$

-350

Jövedelemadó-elhatárolás

40

 

10

 

50

Egyéb kiadások (bevételek), nettó

2

 

--

 

2

Kamatbevétel

-10

 

--

 

-10

Kamatkiadás

30

 

--

 

30

Értékcsökkenés és amortizáció

80

 

--

 

80

Felvásárlással kapcsolatos ügyleti kiadások

3

 

8

 

11

Feltételes ellenérték valós értékének korrekciója

200

 

100

 

300

Részvényalapú kifizetésekkel kapcsolatos kiadások

110

 

--

 

110

Korrigált EBITDA

$

210

 

$

13

 

$

223

 
Kiinduló és hígított nettó veszteség részvényenként

$

(0,25

)

$

(0,11

)

$

(0,36

 

GAAP kiinduló és hígított részvények

965

 

 

 

965

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Zynga befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Zynga sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Peak sajtókapcsolatok:
Barlas Cevikus
Barlas@peak.com

Contacts

Zynga befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Zynga sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Peak sajtókapcsolatok:
Barlas Cevikus
Barlas@peak.com