Lineage Logistics rondt overname van Emergent Cold af

~ Overname versterkt de aanwezigheid van Lineage Logistics in de regio Azië-Pacific, versterkt het havengerichte netwerk en zorgt voor een grotere wereldwijde voetafdruk voor klanten ~

NOVI, Mich.--()--Lineage Logistics, LLC (“Lineage” of de “Company”), ‘s werelds grootste en meest innovatieve leverancier van temperatuurgestuurde logistieke oplossingen, kondigde vandaag aan dat het de overname van Emergent Cold (“Emergent”) heeft afgerond.

De overname werd voor het eerst aangekondigd op 18 november 2019.

Het gecombineerde bedrijf breidt uit op het grootste temperatuurgecontroleerde facilitaire netwerk wereldwijd, met meer dan 1,9 miljard kubieke voet en een capaciteit van 53 miljoen vierkante meter in meer dan 300 faciliteiten in 12 landen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Als onderdeel van de transactie verwerft Lineage ook nieuw gebouwde distributiecentra op de markt van Dallas-Fort Worth en in Piura, Peru, evenals New Orleans Cold Storage en de vier Amerikaanse fabrieken die zijn verankerd in de havens van New Orleans, Houston en Charleston.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lineage Logistics
Megan Hendricksen
949.247.5172
mhendricksen@lineagelogistics.com

Contacts

Lineage Logistics
Megan Hendricksen
949.247.5172
mhendricksen@lineagelogistics.com