Re-Vana Therapeutics haalt $3,25 miljoen op in Pre-Series A-financing

ExSight Ventures leidt samen met InFocus Capital de eerste afsluitende financieringsronde ter ondersteuning van de preklinische ontwikkeling van biologische en kleine moleculaire therapie├źn met aanhoudende afgifte; Visionary Ventures leidt tweede financieringsronde

BELFAST, Noord-Ierland--()--Re-Vana Therapeutics Ltd, een particulier gespecialiseerd bedrijf voor therapeutische en medicijnafgifte dat geneesmiddelen met aanhoudende afgifte voor belangrijke gezichtsbedreigende oogziekten, heeft vandaag aangekondigd dat het $ 3,25 miljoen heeft gesloten in pre-series A financing. De pre-serie A-ronde was overtekend met meer dan $ 1 miljoen en eindigde in twee tranches. De eerste tranche van $ 2,08 miljoen werd geleid door ExSight Ventures, met deelname van InFocus Capital Partners en bestaande Britse investeerders, waaronder TechStart Ventures, Clarendon Fund Managers en Qubis Ltd. Visionary Ventures sloot de tweede slotronde van $ 1,17 miljoen af, met extra investeringen van bestaande investeerders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Michele Gray
Gray Communications, LLC.
michele_gray@me.com
+1 917 449 9250

Contacts

Media Contact:
Michele Gray
Gray Communications, LLC.
michele_gray@me.com
+1 917 449 9250