bitFlyer Europe en Quazard gaan samenwerken om de allereerste handelscompetitie naar Botwars Ultimate Trading te brengen

bitFlyer and Quazard bring the first gamified trading competition to the Botwars Ultimate Trading universe (Graphic: Business Wire)

LUXEMBURG--()--Toonaangevende cryptocurrency exchange bitFlyer, werkt samen met de ontwikkelaar van crypto-trading games Quazard, om de allereerste gamified trading-competitie naar het Botwars Ultimate Trading-universum te brengen.

De wedstrijd, die vandaag wordt gelanceerd, stelt Botwars spelers in staat om deel te nemen aan een gratis crypto-tradingssimulator om echte Bitcoin te winnen. Dit is de eerste handelscompetitie die op Botwars wordt gelanceerd, en de enige live handelscompetitie in zijn soort.

In Botwars Ultimate Trading moeten spelers een leger van handelsrobots bouwen (die elk een trade vertegenwoordigen) en hen in de strijd leiden om de cryptocurrency-markten te veroveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Armour
Tyto PR
07826 557 326

Contacts

Lauren Armour
Tyto PR
07826 557 326