SilkRoad Technology erkent als belangrijkste leider in 2020 Fosway 9-Grid™ voor het werven van talent

CHICAGO--()--SilkRoad Technology, een mondiaal software- en dienstenplatform dat organisaties helpt mensen voor hun bedrijf aan te trekken, te behouden en aan hun bedrijf te binden heeft vandaag de erkenning bekendgemaakt van het bedrijf als belangrijkste leider in de 2020 Fosway 9-Grid™ voor het werven van talent. Deze positie erkent SilkRoad Technology voor groei en innovatie in hun talentervaringscapaciteiten, evenals voor continue groei, succes en belangenbehartiging van klanten van het bedrijf over de hele Europese markt.

SilkRoad Technology’s talentverwervingsdiensten en software helpt organisaties talent optimaliseren door het voor het bedrijf aantrekken van kandidaten van het juiste kaliber. HR en beslissers in het bedrijf kunnen rekruteringsprocessen van werving tot baanaanbod stroomlijnen door middel van SilkRoad’s schaalbare, gepersonaliseerde en on-brand-oplossing die betrokkenheid en behoud stimuleert. Als het juiste talent is vastgesteld en zekergesteld, biedt SilkRoad’s introductie-oplossing duidelijkheid, binding en aansluiting van medewerkers, wat inkomen voor efficiënt kostenmanagement helpt versnellen te midden van de zich ontwikkelende personeelstransformatie.

Om door Fosway te worden beschouwd als belangrijkste leider is een belangrijk succes voor SilkRoad Technology. De talentwervingsmarkt wordt voortdurend geconfronteerd met verandering en verdeeldheid, met name in deze extreem moeilijke tijden. Daarom gaan we door met fors investeren van financiële middelen en personeelstijd in de ontwikkeling van onze oplossingen, zodat deze niet alleen geschikt zijn voor de hedendaagse uitdagingen van het bedrijf, maar ook flexibel genoeg om zich te ontwikkelen voor de uitdagingen van morgen,” aldus Colin Larter, Senior Director, SilkRoad EMEA.

De Fosway Group 9-Grid is een vijfdimensionaal marktanalysemodel dat organisaties helpt de relatieve positie van oplossingen en leveranciers in de onderwijs- en talentsystemenmarkt te begrijpen. Het is gebaseerd op onafhankelijk onderzoek van de Fosway Group in HR, talent- en onderwijsmarkt in de laatste 20 jaar en maakt gebruik van het inzicht en de ervaring van het Corporate Research Network van het bedrijf. Het Corporate Research Network is een groep HR- en onderwijsprofessionals die meer dan 150 van de leidende bedrijven in Europa vertegenwoordigt. Het 2018 Fosway 9-Grid voor het werven van talent is hier beschikbaar.

Silkroad is een nieuwe aanvulling op de 2020 Fosway 9-Grid™ voor het werven van talent. Terwijl Silkroad in meerdere delen van de talentlevenscyclus actief is, staat de specialistische focus van het bedrijf op de introductie van personeel centraal in onze beoordeling en waardering als belangrijkste leider,” aldus David Wilson, CEO van de Fosway Group. “SilkRoad’s erkenning weerspiegelt zijn bewezen capaciteit Europese bedrijven te voorzien van de zeer nodige expertise op een cruciaal gebied van succes.”

Over Fosway

De Fosway Group is de nr. 1 analist in de HR-branche. De Fosway 9-Grid biedt een unieke meting van de belangrijkste onderwijs- en talentleveringsopties die voor organisaties in EMEA beschikbaar zijn. De 9-Grids helpen Europese kopers leveranciersbeslissingen voor HR, talent en onderwijs van de volgende generatie te ontraadselen. De Fosway Group levert al meer dan 20 jaar specialistisch, onafhankelijk advies aan zakelijke klanten.

Bezoek de website van Fosway op www.fosway.com voor meer informatie over onderzoek en diensten van de Fosway Group.

Over SilkRoad Technology

Sinds 2003 helpt het software- en dienstenplatform van SilkRoad Technology onze klanten om personeel voor hun bedrijf aan te trekken, te behouden en aan zich te binden. Onze oplossingen starten met Global Client Services om strategische HR- en bedrijfsexpertise te leveren. SilkRoad ontwerpt vervolgens zekere oplossingen aangepast aan uw bedrijfsvereisten op grote schaal voor wereldwijde bedrijven. Wij leveren gepersonaliseerde ervaringen voor werknemers, om betrokkenheid te sturen gedurende de duur van het dienstverband, om meetbare en betere bedrijfsresultaten mogelijk te maken.

Bezoek voor meer informatie www.silkroadtechnology.com, volg op Twitter @SilkRoadTweets of bel 866-329-336. (VS, kosteloos) of +1-312-574-3700.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karl Fruecht
847.732.3920
Karl.Fruecht@silkroad.com

Contacts

Karl Fruecht
847.732.3920
Karl.Fruecht@silkroad.com