JRJ Group kondigt verkoop aan van ETX Capital aan Guru Capital

LONDEN--()--JRJ Group, een toonaangevende internationale private equity investeringsfirma die zich richt op de financiële dienstensector en groeisituaties, is verheugd aan te kondigen dat het akkoord is gegaan met de voorwaarden voor de verkoop van ETX Capital, een van de snelst groeiende internationale aanbieders van multi-asset CFD's en spread betting producten, aan een fonds dat geassocieerd is met Guru Capital, een in Zwitserland gevestigde private equity firma met specifieke ervaring op het gebied van CFD's. De voorwaarden van de transactie werden niet bekendgemaakt.

Roger Nagioff, Founding Partner van JRJ Group, vertelt "zolang we JRJ in ons bezit hadden, is er geïnvesteerd in 'bolt-on' overnames en hebben we de technologie van het bedrijf verbeterd. We zijn erg tevreden met de kracht en de veerkracht van het platform dat we hebben opgebouwd, samen met het managementteam en de medewerkers, en we wensen de onderneming veel succes in haar volgende groeifase".

"We zijn dankbaar voor de steun van JRJ Group en we kijken ernaar uit de activiteiten verder uit te bouwen in samenwerking met het team van Guru Capital, dat aanzienlijke ervaring heeft in de CFD-sector", aldus John Wilson, CEO van ETX Capital. "ETX Capital heeft een veelbelovende toekomst en dit biedt grote kansen voor bestaande en toekomstige klanten en onze medewerkers."

"ETX Capital heeft een uitmuntende CFD en spread betting onderneming opgebouwd en we zijn blij dat we de kans krijgen om in het merk te investeren en het te laten groeien, samen met de getalenteerde werknemers van het bedrijf", zo stelt Ryan Nettles, Managing Partner bij Guru Capital.

De transactie is onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties en zal naar verwachting tegen het einde van het jaar worden afgerond.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
JRJ Group
media@jrjgroup.com

ETX Capital
media@etxcapital.com

Guru Capital
media@gurucapital.com

Contacts

Media:
JRJ Group
media@jrjgroup.com

ETX Capital
media@etxcapital.com

Guru Capital
media@gurucapital.com