A Blue Ocean Robotics elnyerte a 2020. évi robottermék-kiválósági díjat vírusölő UVD robotjaiért

A Frost & Sullivan által a legjobb gyakorlatért odaítélt díj elismerése a Vállalat UVD, azaz UV fénnyel fertőtlenítő robotjai használatával a vírusok (mint például a COVID-19-et okozó vírus) elleni küzdelemben elért sikereknek, továbbá a Vállalat egyéb kiszolgáló robotjai, GoBe robotjai, valamint PTR robotjai fejlesztése terén tapasztalható előrelépésnek

Az UVD Robots önjáró, fertőtlenítést végző robotjainak használatát ez idáig már több mint 50 országban vezették be világszerte nagy sikerrel. "Mielőtt megérkezett hozzánk az UVD robot, szardíniai kórházunk hat orvosa fertőződött meg a koronavírussal" - mesélte az Olaszországban több magánkórházat működtető, és az UVD robotok alkalmazását nemrégiben bevezető Gruppo Poloclinico Abano vezető sebésze, Christiano Huscher. "Mióta két hónappal ezelőtt elkezdtük a robotokat használni a fertőtlenítési feladatok elvégzésére, egyetlen kórházi eredetű COVID-19-megbetegedés sem történt orvosaink, ápolóink és betegeink körében."

Odense, Dánia--()--A Blue Ocean Robotics ma bejelentette, hogy a Frost & Sullivan a Vállalatnak ítélte oda a 2020. évi "European Professional Service Robots Product Leadership" elnevezésű, legjobb európai gyakorlatokat elismerő díjat. Az elismerést a Vállalat főként leányvállalata, az UVD Robots által végzett fejlesztő munkájáért kapta, amelynek célja az autonóm robotokban alkalmazott technológia és a vírusok (mint például a koronavírus) elleni védekezéshez használatos, ibolyán túli fénnyel való fertőtlenítési technológia ötvözése volt.

A Blue Ocean Robotics dániai székhelyű leányvállalata, az UVD Robots innovatív megoldása igen hatékonynak bizonyult a kórtermekben feltalálható kórokozók 10-15 percen belüli elpusztítása terén. A vállalat önjáró, fertőtlenítő robotjai ez idáig világszerte több mint 50 országban kerültek bevezetésre.

"A Frost & Sullivantől kapott 'legjobb gyakorlatot' elismerő díj az előtt az odaadó, lelkes és elkötelezett munka előtt tiszteleg, amelyet az innováció, a fejlesztés és a kereskedelmi siker érdekében végeztünk" - nyilatkozta a Blue Ocean Robotics vezérigazgatója, Claus Risager. "Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy olyan robotokat fejlesztettünk ki, amelyek nem csak hozzájárulnak a világon felmerülő problémák megoldásához, de ugyanakkor biztonságos és jövedelmező befektetést képviselnek tulajdonosaink számára."

A Frost & Sullivan legjobb gyakorlatot elismerő díját olyan vállalatok kaphatják meg, amelyek jelentős mértékben hozzájárultak ágazatuk növekedéséhez, képesek voltak a kialakuló trendek azonosítására még azt megelőzően, hogy azok vezető irányvonallá váltak az adott piacon, és olyan fejlett technológiákat hoztak létre, amelyek elindították az adott ágazat fejlődését vagy átalakulását.

"A Blue Ocean Robotics vezető terméke, az UVD robot a baktériumok és mikroorganizmusok 99,99 százalékának elpusztítása révén lehetővé teszi a kórházak számára, hogy csökkentsék a fertőzések kórházon belüli átvitelét" - magyarázta Rohit Karthikeyan, a Frost & Sullivan ipari igazgatója. "Ez az első és egyetlen önjáró, mobil robot, amely számos különféle felület UV-C fénnyel való fertőtlenítésére alkalmas, és mint ilyen, hasznossága messze meghaladja versenytársaink megoldásainak hasznosságát. Az UVD robot egyedülálló tulajdonsága az is, hogy rendkívül könnyen irányítható és vezérelhető egy táblagép segítségével."

 Amit a Blue Ocean Robotics-ról tudni kell…

A Blue Ocean Robotics ( https://www.blue-ocean-robotics.com/) az egészségügyi ellátó intézményekben, vendéglátó létesítményekben, építőiparban, mezőgazdaságban és egyéb területeken használható professzionális kiszolgáló robotok fejlesztését, előállítását és értékesítését végzi. Robotikai termékportfóliójába olyan márkák tartoznak, mint az önjáró, mobil, fertőtlenítést végző robotokat fémjelző UVD Robots, a kommunikáció céljára virtuális jelenlétet biztosító (ún. "telepresence"), mobil robotok családja, a GoBe Robots; valamint a betegek biztonságos mozgatását és rehabilitációját segítő termékeket tömörítő PTR Robots. Az egyes termékcsaládokba tartozó robotok előállítását a Vállalat által létrehozott, önálló vállalkozásként működő leányvállalatok végzik, miáltal a Blue Ocean Robotics a világ első vállalkozói felépítésű robotgyártója.

A sajtóanyagok ide kattintva tölthetők le.
https://support.google.com/drive/answer/6283888?p=unsupported_browser&visit_id=637261680208814124-2803586521&rd=1

Contacts

Merima Cikotic
Blue Ocean Robotics
+45 71-99-56-06
mc@blue-ocean-robotics.com

Contacts

Merima Cikotic
Blue Ocean Robotics
+45 71-99-56-06
mc@blue-ocean-robotics.com