REPLY: Gartner noemt Reply visionair in de Magic Quadrant for Warehouse Management Systems 2020

TURIJN, Italië--()--Gartner, een toonaangevend IT-onderzoeks- en strategisch adviesbureau, heeft Reply, gespecialiseerd in ontwerp en implementatie van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media, geschaard onder de visionaire bedrijven in haar "Magic Quadrant for Warehouse Management Systems" 2020.

In het rapport worden 15 leveranciers beoordeeld die zich richten op warehouse management systemen, softwareapplicaties die bedrijven ondersteunen bij het optimaliseren van de uitvoering van warehouse- of distributiecentrumprocessen.

Reply is in het visionaire kwadrant geplaatst dankzij haar propriëtaire pakketten: LEA ReplyTM en Click ReplyTM.

LEA Reply™ (Logistics Execution Architecture) is de nieuwste stap in de evolutie van software voor uitvoering van de supply chain. Dit ultramoderne microservicesplatform bestaat uit een catalogus van kant-en-klare zakelijke microservices die als losse bouwstenen gecombineerd kunnen worden om snel nieuwe oplossingen voor specifieke bedrijfsbehoeften te realiseren.

Click Reply™ is de warehouse oplossing die zowel op locatie als in de cloud geïmplementeerd kan worden. Click ReplyTM zorgt voor een doeltreffende werking en nauwkeurige procesbeheersing voor uitvoering van de supply chain in distributiemagazijnen en op productielocaties.

Reply gaat door op de ingeslagen weg om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie, door het leveren van geavanceerde softwareoplossingen waarmee bedrijven een efficiënte en meer verbonden digitale toeleveringsketen kunnen realiseren, waar verschillende systemen, partners, mensen en machines naadloos op elkaar inwerken en nieuwste generatie technologieën zoals AI, robotica, wearables en het internet der dingen een plek krijgen.

°°°

GARTNER - DISCLAIMER
Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die worden behandeld in haar onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of enige andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner geven de mening weer van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet geïnterpreteerd worden als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek van de hand, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

REPLY
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning biedt aan belangrijke Europese industriële groepen in de telecom- en mediasector, de industrie en de dienstensector, het bankwezen, het verzekeringswezen en de overheid, bij het definiëren en ontwikkelen van bedrijfsmodellen die zijn afgestemd op de nieuwe paradigma's van AI, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten.www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Contacts

Media:
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com