Mary Kay během virtuálního programu Skin of Color Society představuje průkopnický výzkum

Dr. Lucy Gildea, Chief Scientific Officer of Mary Kay (Photo: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--Mary Kay Inc., která je již více než 56 let přední společností zaměřenou na inovace v odvětví péče o pokožku, pokračuje ve své neustálé snaze o podporu krásy a vědeckých společností tím, že během sympozia virtuálního programu Skin of Color Society za rok 2020 prezentovala svá zjištění.

Dr. Cristi Gomez, ředitelka pro bezpečnost produktů a toxikologii životního prostředí, odhalila nový výzkum v oblasti vědecké podpory LumiVie, intenzivního séra společnosti Mary Kay, které rozjasňuje, vzpružuje a zvlhčuje pokožku. S rostoucí globální urbanizací se projevuje stále více znepokojující vliv znečištění na kůži. Chronická expozice znečištění ovzduší souvisí s viditelným stárnutím - zejména s rozvojem pigmentových skvrn. Výzkumníci společnosti Mary Kay vyvinuli přípravek pro péči o pleť, který obsahuje botanické extrakty a vitamíny B3 a C, které jsou vhodné pro citlivou pokožku. Přípravek je účinný při řešení problémů s pigmentem na kůži. Výzkumníci pozorovali také zlepšení rovnoměrnosti tónů, jasu a textury pleti.

"Náš tým se věnuje výzkumu a vývoji inovativních řešení běžných kožních problémů, které mají dopad na ženy a jejich sebevědomí," řekla Dr. Lucy Gildea, hlavní vědecká ředitelka společnosti Mary Kay. "V roce 2020 bude oddělení výzkumu a vývoje společnosti Mary Kay nadále sdílet nejnovější průlomové objevy s obecnou vědeckou společností."

Virtuální program sympozia společnosti Skin of Color Society je pouze nejnovější událost, které se společnost Mary Kay zúčastnila spolu s vědeckými a akademickými obcemi. Tato akce posiluje dlouhodobý závazek značky Mary Kay podporovat pokrok v oblasti výzkumu a vývoje zdraví kůže. Společnost Mary Kay provádí každoročně stovky tisíc vědeckých testů produktů a přísad za účelem zajištění nejvyšších standardů bezpečnosti, kvality a parametrů. Společnost Mary Kay je v rámci svého globálního portfolia držitelem více než 1500 patentů na výrobky, technologie a návrhy obalů. V roce 2018 oznámila společnost otevření nejmodernějšího výrobního, výzkumného a vývojového závodu o hodnotě více než 100 milionů dolarů v Lewisville v Texasu.

O společnosti Mary Kay

Když Mary Kay Ash, jedna z původních průkopnic, před více než 56 lety založila svou kosmetickou společnost, měla tři cíle: rozvíjet odměňující příležitosti pro ženy, nabízet neodolatelné výrobky a vytvořit ze světa lepší místo. Tento sen se rozrostl v nadnárodní společnost s miliardovým obratem a miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích. Společnost Mary Kay investuje do vědy podporující krásu a do výroby špičkových přípravků pro péči o pleť, barevné kosmetiky, výživových doplňků a vonných látek. Společnost Mary Kay je odhodlána posilovat postavení žen a jejich rodin prostřednictvím partnerství s organizacemi na celém světě, zaměřením na podporu výzkumu rakoviny, ochranou přeživších před domácím zneužíváním, zkrášlováním našich obcí a povzbuzováním dětí, aby šly za svými sny. Původní vize Mary Kay Ash je stále jasná - každý den zlepšit alespoň jednu rtěnku. Více se dozvíte na stránkách MaryKay.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Mary Kay Inc. Firemní komunikace
marykay.com/newsroom