Rockwell Automation publiceert het Corporate Responsibility Report 2019 en lanceert een nieuwe online hub voor inhoud op het gebied van bedrijfsverantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Het rapport bevat krachtige verhalen over de impact van het bedrijf over de drie pijlers van de strategie voor verantwoord ondernemen en duurzaamheid

MILWAUKEE--()--Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), kondigde vandaag de lancering aan van het jaarlijkse Corporate Responsibility Report (CRR), waarin de inspanningen van het bedrijf in 2019 worden benadrukt. De CRR weerspiegelt de toewijding van Rockwell Automation om maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheidspraktijken als kern van haar benadering van klanten, werknemers en gemeenschappen. Als wereldwijde leider op het gebied van industriƫle automatisering en digitale transformatie, wil Rockwell Automation een hoofdrol spelen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. De CRR 2019 benadrukt de succesvolle initiatieven van het bedrijf om te blijven bouwen aan een meer inclusieve werkplek voor werknemers; klanten helpen emissies en afval te verminderen; en een katalysator zijn voor vooruitgang in lokale gemeenschappen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kolve Byrd
Global External Communications
Kabyrd@rockwellautomation.com
+1 414-382-5465

Contacts

Kolve Byrd
Global External Communications
Kabyrd@rockwellautomation.com
+1 414-382-5465