UiPath izsludina konkursu Automation Awards 2020, lai atbalstītu jaunuzņēmumus un sākotnējās attīstības uzņēmumus Centrālajā un Austrumeiropā un Turcijā

BUKARESTE, Rumānija--()--Vadošā uzņēmumu robotikas procesu automatizēšanas (RPA) programmatūras kompānija UiPath šodien izsludināja konkursu UiPath Automation Awards 2020. Šajā konkursā, kas ir atvērts straujas attīstības B2B automatizācijas programmatūras jaunuzņēmumiem un sākotnējās attīstības uzņēmumiem Centrālajā un Austrumeiropā un Turcijā, tiek apbalvoti daudzsološākie uzņēmumi un talanti automatizācijas programmatūru jomā ar 50 000 eiro naudas balvu, ko piedāvā Microsoft, kā arī mentorēšanas stundām, tehnisko un mārketinga atbalstu, ko piedāvā UiPath eksperti, un piekļuvi kompānijas globālo klientu portfelim.

Turpinot pagājušajā gadā notikušā pirmā konkursa panākumus, kad tika piesaistīti pieteikumi no vairāk nekā 16 valstīm, šī konkursa mērķis ir noteikt jaunas tehnoloģijas un uzņēmumus reģionā, kam var būt globāla ietekme un kas var stiprināt plašāku automatizācijas risinājumu ekosistēmu. Turklāt UiPath apņēmusies paplašināt atbalstu jaunuzņēmumu ekosistēmai caur Centrālo un Austrumeiropu un Turciju, kā arī veicināt inovācijas attīstošajā automatizācijas jomā un, jo sevišķi, krīzes laikā.

Pēdējos mēnešos automatizācija bijusi nozīmīgs faktors, lai atbalstītu valsts sektora organizācijas un uzņēmumus dažādās nozarēs, un nodrošinātu uzņēmējdarbības nepārtrauktību Covid-19 krīzē. Sākot ar attālinātas reģistrēšanas nodrošināšanu, lai atbalstītu cilvēkresursu profesionāļus, un beidzot ar palīdzības sniegšanu ārstiem un māsiņām, lai spētu vairāk laika veltīt pacientiem, kā arī aviokompānijām ar uzkrāto darbu realizēšanu, automatizācija nostiprinājusi savu vietu uzņēmumos kā uzticams, pielāgojams un izmaksu ziņā efektīvs rīks.

Automatizācijas jaunuzņēmumi un uzņēmumi sākotnējā attīstības posmā tagad var iesniegt savus pieteikumus divās kategorijās:

• Jaunuzņēmumu automatizācijas balva - atvērta agrīnās stadijas jaunuzņēmumiem ar divu vai vairāku cilvēku komandu, kas izstrādājuši dzīvotspējīgu automatizācijas produktu un līdz šim brīdim ieguvuši finansējumu kopumā viena miljona dolāru apmērā.

Balva: 50 000 eiro naudas balva, UiPath ekspertu mentorēšana, mārketinga un tehnoloģiju atbalsts 12 mēnešus. Uzvarētājam arī būs iespēja izrādīt savus risinājumus UiPath pasākumos un uzņēmuma kanālos.
  • Sākotnējās attīstības uzņēmumu automatizācijas balva - atvērta uzņēmumiem, kam ir stabila četru vai vairāku cilvēku komanda un kas izstrādājuši funkcionējošu automatizācijas tehnoloģiju, kas pārdota ne vairāk kā trim maksājošiem klientiem, un līdz šim brīdim ieguvuši finansējumu kopumā ne vairāk kā trīs miljonu dolāru apmērā.

Balva: C līmeņa mentorēšana un tirdzniecības atbalsts, tostarp iespēja prezentēt uzvarējušo tehnoloģiju UiPath izraudzītajiem globālajiem klientiem un iekļaut to automatizācijas risinājumus UiPath Immersion Lab, prezentēt tos UiPath pasākumos un uzņēmuma kanālos.

Automatizācijas jaunuzņēmumi un uzņēmumi sākotnējā attīstības posmā tagad var iesniegt savus pieteikumus līdz 2020. gada 30. augustam UiPath Automation Awards 2020 pieteikumu iesniegšanas mājaslapā. Uzvarētāju katrā no kategorijām izraudzīsies mūsu žūrija - Microsoft izpilddirektore Rumānijā Violeta Luka, UiPath stratēģijas direktors Varga Mojeds, UiPath automatizācijas inovāciju viceprezidents Boriss Krumrejs, UiPath korporatīvās attīstības direktors Vidžajs Kanna, Earlybird Capital partneris Dens Lupu un Seedcamp partneris Stīvens Elots.

UiPath stratēģijas direktors Varga Mojeds norāda: "Visas ievērojamākās tehnoloģijas ir demonstrējušas noturību un pierādījušas savu vērtību krīzes laikos. Kā globālā RPA tirgus līderi mūs virza misija demokratizēt piekļuvi automatizācijas tehnoloģijām un stiprināt globālo automatizācijas ekosistēmu. Mēs priecājamies sniegt materiālu atbalstu attīstošiem automatizācijas čempioniem Centrālajā un Austrumeiropā un Turcijā."

Microsoft izpilddirektore Rumānijā Violeta Luka saka: "Uzņēmumā Microsoft mēs tiecamies pēc, kā es to dēvēju, "jēgpilnām inovācijām" - produktiem un pakalpojumiem, kas ikdienā uzlabo mūsu dzīvi, taču kam ir arī potenciāls mainīt pasauli. Tāpēc mēs jūtamies gan pagodināti, gan sajūsmināti piedalīties UiPath Automation Awards 2020 brīdī, kad sabiedrībai un ekonomikai kā vēl nekad nepieciešamas inovācijas, lai ar jaunām iespējām veidotu ceļu uz nākotni, no kuras mēs visi varam gūt labumu."

2019. gada jaunuzņēmumu automatizācijas balvas ieguvējs, Edward.ai līdzdibinātājs un vadītājs Tomāšs Vesolovskis skaidro: "Piedalīšanās UiPath Automation Awards uzņēmumam Edward.ai sniegusi ļoti vērtīgu pieredzi. Kopš jaunuzņēmumu balvas iegūšanas mēs esam saņēmuši milzīgu investoru interesi no visas Eiropas. Turklāt UiPath komandas atbalsts ir bijis svarīgs, lai izstrādātu kopīgu POC, ko mēs izrādām UiPath Immersion Lab."

2019. gada sākotnējās attīstības uzņēmumu automatizācijas balvas ieguvējs, SmartDreamers dibinātājs un vadītājs Eidrians Daniels Sernats saka: "UiPath CEE Automation balvas iegūšana mums sniegusi RPA tirgus līderu atzinību mūsu automatizācijas modulim talantu piesaistē. Atbalsts, ko mēs esam saņēmuši no UiPath komandas, bijis nozīmīgs, lai attīstītu un demokratizētu automatizāciju mūsu klientiem, kā arī lai konsolidētu mūsu tirgus stratēģijas un citas nozīmīgas jomas."

Konkurss ir atvērts jaunuzņēmumiem un uzņēmumiem sākotnējā attīstības posmā no Albānijas, Baltkrievijas, Bulgārijas, Horvātijas, Kipras, Čehijas, Igaunijas, Grieķijas, Ungārijas, Latvijas, Lietuvas, Maltas, Moldovas, Polijas, Rumānijas, Slovākijas, Slovēnijas, Ukrainas un Turcijas.

Par UiPath

UiPath ir vadošais laikmeta "automatizācija vispirms" uzņēmums, kas koncentrējas uz robotiem katrai personai un ļauj robotiem mācīties jaunas prasmes ar mākslīgā intelekta un mašīnmācīšanās palīdzību. Ar bezmaksas un atvērtu apmācību UiPath nodrošina digitālā laikmeta prasmes miljoniem cilvēku visā pasaulē, uzlabojot uzņēmumu produktivitāti un efektivitāti, darbinieku iesaisti un klientu pieredzi.

Uzņēmuma hiperautomatizācijas platforma apvieno robotikas procesu automatizēšanas (RPA) risinājumu ar plašām iespējām, tostarp procesu mainingu un analītiku, kas ļauj ikvienai organizācijai vēl nepieredzētā ātrumā attīstīt digitālā biznesa darbības. Uzņēmums jau automatizējis miljoniem atkārtojošos un garlaicīgu uzdevumu veikšanu uzņēmumiem un valstu organizācijām visā pasaulē, tostarp vairāk nekā 50% Fortune 500 un 8 no Fortune 10 uzņēmumiem.

UiPath nesen ierindojās 2019. gada saraksta Deloitte Technology Fast 500 pirmajā vietā kā visstraujāk attīstošais valsts un privātais tehnoloģiju uzņēmums Ziemeļamerikā un trešajā vietā 2019. gada sarakstā Forbes Cloud 100.

Šī paziņojuma versija oriģinālvalodā ir paziņojuma vienīgā oficiālā un autoritatīvā versija. Tulkojumi ir domāti, lai radītu papildu ērtības, un ir jāsalīdzina ar oriģinālo tekstu, kam vienīgajam ir juridisks spēks.

Anna Ghica
anna.ghica@uipath.com