AGCO Agriculture Foundation lanceert COVID-19-hulpprogramma met een donatie van $ 100.000 aan het World Food Program USA

Inaugurele subsidie richt zich op voedselzekerheid en belangrijke benodigdheden in Afrika en Latijns-Amerika

Niger, Tahoua, Allakaye, Angoual Denia, 23 July 2019 (Photo: WFP/Simon Pierre Diouf)

DULUTH, Ga.--()--De AGCO Agriculture Foundation (AAF), een particuliere stichting die zich inzet voor het beëindigen van honger door middel van duurzame landbouwontwikkeling, heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar COVID-19-hulpprogramma met een subsidie van $ 100.000 voor het World Food Program VS (WFP USA) ter ondersteuning van de noodhulp van het World Food Programme (WFP) COVID-19 van de Verenigde Naties.

De inaugurele subsidie van het AAF COVID-19-hulpprogramma aan WFP USA zal het WFP, het toonaangevende humanitaire bureau ter bestrijding van honger wereldwijd, ondersteunen om voedsel en essentiële voorraden op volle capaciteit te blijven leveren. Onze donatie is gericht op de meest kwetsbare bevolkingsgroepen in Afrika en Latijns-Amerika.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Metti Richenhagen
Managing Director, AGCO Agriculture Foundation
AGCOagriFoundation@agcocorp.com

Contacts

Metti Richenhagen
Managing Director, AGCO Agriculture Foundation
AGCOagriFoundation@agcocorp.com