VAE ontwikkelt een snelle Coronavirus Laser Testing Technology

  • Laserstraaltechnologie identificeert het virus zodra bloedcellen zijn geïnfecteerd
  • Camera detecteert morfologische verandering in bloedcellen
  • Tests en directe resultaten kunnen op openbare plaatsen worden verstrekt
  • De introductie van deze technologie versterkt de positie van de VAE als centrum voor onderzoek, innovatie en technologie

Left to right: Executive team working on the project Aryam Ahmed and Latifa Alseiari, Project director of lab Abdulla Rashidi, IHC board member Nader Al Hamadi, Lead Doctor Dr. Pramod Kumar and Dr. Mohammad Firoz Khan (Photo: AETOSWire)

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten--()--QuantLase Imaging Lab, de afdeling voor medisch onderzoek van de op de beurs van Abu Dhabi genoteerde International Holdings Company (IHC), heeft aangekondigd dat het nieuwe apparatuur heeft ontwikkeld die een veel snellere massa-screening mogelijk maakt , met testresultaten binnen enkele seconden beschikbaar en testen op grotere schaal mogelijk. Deze doorbraak maakt ‘grootschalige screening’ mogelijk en verandert de hele dimensie van tracering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For international media requests
Hend Al Otaiba
C19media@mofaic.gov.ae

Contacts

For international media requests
Hend Al Otaiba
C19media@mofaic.gov.ae