iProov biedt nu gezichtsverificatie voor inloggen bij NHS op Android en iOS

  • Het onboarding-proces stelt de NHS in staat om op een kritiek moment tijd en geld te besparen, waardoor volledig op afstand aanmelden bij de app mogelijk is
  • iProov- en NHS-technologie hebben bewezen een ongekende toename van de vraag aan te kunnen

LONDEN--()--iProov, de wereldleider in spoofbestendige, biometrische authenticatietechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat zijn technologie is ingezet om te verifiëren dat gebruikers zich aanmelden voor NHS-aanmelding via Android en iOS. Na een eerste lancering op Android is de technologie van iProov nu beschikbaar op de iOS-versie van de NHS-app.

Dit stelt gebruikers in Engeland in staat om hun NHS-login op afstand, veilig en gemakkelijk aan te maken op een moment dat ze dit het meest nodig hebben, waardoor er geen handmatige en persoonlijke verificaties meer nodig zijn. De NHS-app biedt gemakkelijke en snelle toegang tot essentiële diensten zoals huisartsafspraken, toegang tot medische dossiers en het bestellen van herhaalrecepten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR contacts
Tyto
Lauren Armour
lauren.armour@tytopr.com
+44 203 026 000

NHS Digital
Tom Donnelly
Thomas.donnelly@nhs.net
07864 690124

Contacts

PR contacts
Tyto
Lauren Armour
lauren.armour@tytopr.com
+44 203 026 000

NHS Digital
Tom Donnelly
Thomas.donnelly@nhs.net
07864 690124